2777
2789
عنوان

خانومای که تجربه بارداری دارن بیان ببینین باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 39 پست
علائمت زیاد خاص نیست عین پریودیه

خب من تا به حال موقع پریودی اینطور علائمی نداشتم 

سینه درد که اسلام 

و اینکه علائم من از ۱۳ روز قبل از پریودی شروع شده 

تا جایی که شنیدم علائم پریود از یه هفته قبل ظاهر میشه تازه مال من از دو قبل بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نباشه پس علامت چیه

شاید غذاهایی خوردی که باعث حالت تهوع و اسهال شدن ..گاهی هم آدم توهم علائم رو داره منم چند وقت پیش احساس می‌کردم باردارم چون سینه هام و زیر دلم و سرم درد میکرد اما باردار نبودم

بی بی بزن خودتو راحت کن 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خب من تا به حال موقع پریودی اینطور علائمی نداشتم سینه درد که اسلام و اینکه علائم من از ۱۳ روز قبل از ...

انشالله که باردار باشی علائم من که متفاوت بود

سینه دردم افتاد و درد نداشتم

واژنم تیر میکشید

رحمم سمت چپ یهو تیر میکشید

پهلو درد و کمر درد شدید

سردرد 

رنگ سینه ام تیره تر شد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

منم دقیقا علایمم موقع بارداری همین بود به هرکسیم میگفتم میگف توهم نزن براخودت حتی دکترمم گف خانوم چراالکی توهم بارداری داری ولی واقعا بارداربودم الان پسرم ۹ماهشه روپام داره می‌خوابه انشاله شمام باردارباشی

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)