2777
2789

سلام خانوما من امروز ۲۱ سیکلم بوده و الان تقریبا چهار روزه که نوک سینه ها حساس شده یعنی از روز ۱۷ سیکل وقتی به جایی میخوره یا دست میزنم بهشون درد میگیره و هر روز هم بیشتر میشه و گاهی اوقات هم زیر دلم به صورت خفیف تیر می‌کشه و همچنین کمر درد هم دارم 

چند شب پیش به صورت خیلی یهویی دل‌پیچه و حالت تهوع گرفتم و سردرد و سرسنگینی شدید و بعد هم چند ساعتی تب و لرز داشتم و به بعد کامل این علامت هام از بین رفت فقط خستگی و کمی کوفتگی تو بدنم داشتم که اونم خوب شد یه دو روزی هم گلاب به روتون اسهال بودم 

این ماه هر یک شب در میون رابطه داشتم و روز تخمک گذاریم هم کیت گذاشتم پررنگ شد و اون روز هم رابطه داشتم 

یعنی احتمالش هست حامله باشم ؟ 

الان یه ۱۵ ماهه اقدامم و اینم بگم پریود هام نامنظمه و کمی تنبلی دارم 

انشالله ک باردار باشی 

ولی به علائم دل نبند من ماه اول حتی به بو هم حساس شده بودم همه اینای ک گفتی بغیر از تبو لرز داشتم ولی باردار نبودم 

امپول ازاد سازی تخمک استفاده کردی؟من این ماه یه دونه زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک باردار باشی ولی به علائم دل نبند من ماه اول حتی به بو هم حساس شده بودم همه اینای ک گفتی بغ ...

نه نزدم آمپول 

اما من تا باحال هیچوقت نوک سینه م درد نمی‌کرده اولین باره 

احتمالش زیاده .. چون من خودم اسهال و سردرد و سرگیجه علایم با داریم بود

وای جدی میگی 

خدا کنه 

اما من اسهال و سردردم خوب شد 

الان فقط علائمی که دارم درد نوک سینه اش که گاهی اوقات هم سفت میشه 

و اینکه گاهی اوقات زیر دلم و تخمدان هام تیر می‌کشه 

علائمت زیاد خاص نیست عین پریودیه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔