2777
2789
عنوان

تو ابن سینا با iui کسی نتیجه گرفته؟؟

1313 بازدید | 16 پست

سلام دوستان،2سال اقدامم،ابن سینا تهران برا اولین بار iui کردم دیروز آز دادم،منفی شد.نمیدونم چرا از اولش احساس میکردم یه جوری دارن کار میکنن که برا بار اول نتیجه نگیرم،چون خصوصیه بخاطر اون میگم.ولی خیلی امیدوار بودم و...،خلاصه گفتن این ماه نه،ماه بعد باز برم،ضمنا راهم خیلی دوره  ۱۰ ساعته.خواستم ببینم کیا نتیجه گرفتن؟؟ آیا استراحت بعدش تاثیر داره؟چون ما دوباره برمیگردیم  راه و . اینکه پله زیاد هم تاثیر داره؟؟

خدایا شکر به خاطر همه داده هات🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاسخ سوالتونو نمیدونم ببخشید اگر برای بار دوم بخواین دوباره ای یو ای کنین دوباره باید پول پرداخت کن ...

اره عزیزم،دوباره از نو،پول و که یه دفعه نمیدیم ،مثلا هی سونو و دارو و... 

چه خوب،مبارکه

خیلی ممنون ایشالا این‌دفعه شما هم نتیجه میگیرین،مشکلتون چیه؟هزینه اش الان چقدره؟اون موقع که ما انجام دادیم بیشتر هزینه هاش برای ازمایشاش بود که دیگه اونا دوباره لازم نیست 

خیلی ممنون ایشالا این‌دفعه شما هم نتیجه میگیرین،مشکلتون چیه؟هزینه اش الان چقدره؟اون موقع که ما انجام ...

خیلی ممنون،من فیبروم ۵ سانتی دارم،همسرم هم یکم ضعیفه،آزمایش ها و....اولیه که یادم نمیاد ولی فک کنم نزدیک ۳تومن شد،هزینه کلی iuiهم نزدیک ۲ تومن.

تو این مدت که این همه رفتم و اومدم آخرش گفتن فیبرومت جای بدیه و ریسکه عملش و iui پیشنهاد دادن،چون دکترا چرخشی هستن جالبش اینجاست که تو آخرین سونو برا iuiدکتر گفت چرا لاپراسکوپی نمیکنی فیبروم و من از اینا خیلی جراحی کردم،گفتم والله تیم پزشکیتون اینجوری گفتن،گفت اگه بیمار من بودی عملت میکردم،و تو با این فیبروم که حامله نمیشی،خلاصه کلی ناامیدم کرد و ...

خیلی ممنون،من فیبروم ۵ سانتی دارم،همسرم هم یکم ضعیفه،آزمایش ها و....اولیه که یادم نمیاد ولی فک کنم ن ...

چقدر زیااااااد من تو بیمارستان مهدیه ای یو ای کردم پیش دکتر حیدر 500 شد

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)

ببین خانمی من تجربه خودمو میخوام بهت بگم هفت سال تموم با یه فیبرم پیش هزارتا دکتر چرخیدم همه میگفتن نههههه عمل نکن با همین حامله میشی منم شوهرم ضعیفه فکر میکردم مشکل از اونه دیگه پیش بهترین دکترا رفتم همه میگفتن عمل نههه رفتم پیش دکتر حیدر گفت حتماباید عمل شی فیبرم من تو سونو اندازه ش خیلی بزرگ بود بعد عمل دکترم گفت درست اندازه یه طالبی در اوردم از شکمت زده بود رحممو کج کرده بود انقدر که بزرگ بوده خلاصه بگم بخاطر همین دست دست کردن یه لوله و تخمدانمو از دست دادم ولی بالاخره اون لعنتیو دراوردم

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
ببین خانمی من تجربه خودمو میخوام بهت بگم هفت سال تموم با یه فیبرم پیش هزارتا دکتر چرخیدم همه میگفتن ...

مرسی از راهنماییت.فیبرومت کجا قرار داشت؟؟برا من ساب موکوزال هست،یعنی چسبیده به اندومتریوز

مرسی از راهنماییت.فیبرومت کجا قرار داشت؟؟برا من ساب موکوزال هست،یعنی چسبیده به اندومتریوز

برا من گفتن ساب سروز دیگه این آخرا اومده بود چسبیده بود به تخمدان چپم

رایتی نتیجه گرفتی ؟بعد عملت iui کردی؟؟

بعد عملم بله ای یو ای کردم که منفی شد