2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت نکردنم دیگه تو این دو رو زمونه کار هرکسی نیست..بیرون شهر فرنگه رنگ و بارنگه ماشالا. خیلی سخت ش ...

چرا من خیانت نکردم

من که همش تو اجتماعم؟؟؟آدم باید ذاتش درست باشه

خیادت کردهتازه فهمیدم

ای وای خدا لعنت کنه زن های خونه خراب کن جدیدا یکی اومده توزندگیم داداشم   عاشق هم بودن ولی الان یک ماه رفته خونه بالاش عین خیالش نیست داداشم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بیچاره زن داداشت

ببچاره دختر داداشم اول مدرسه نمیره مثل بچه های دیگه دلم کباب بخدا هرکاری دارم میکنم راضی بشه برگردن ولی اون زن دست بردار نیس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چرا من خیانت نکردممن که همش تو اجتماعم؟؟؟آدم باید ذاتش درست باشه

درسته حرفتون.کاملا درست..ولی منظورم اینه الان سخت شده ..مردها با چشمشون عاشق میشن ..نمیگم درسته خیانت ولی میگم خیانت نکردن با این همه عشوه های خانم های بیرون سخت شده

درسته حرفتون.کاملا درست..ولی منظورم اینه الان سخت شده ..مردها با چشمشون عاشق میشن ..نمیگم درسته خیان ...

اون آقا با ید از دختر ده ساله اش خجالت می‌کشید

از من که ی خانم تمام معنا بودم براش

از من که هر چی داشت از من بود

از؟زندگی که از صفر شروع کردیم و براش جنگیدیم

ببچاره دختر داداشم اول مدرسه نمیره مثل بچه های دیگه دلم کباب بخدا هرکاری دارم میکنم راضی بشه برگردن ...

عزیزم

لعنت به اون زن که به هیچکس رحم نمیکنه

دختر منم خیلی حالش بده

اون آقا پدری در حقش نکرد

طرف من با چند نفر بوده

خدا رو شکر زودتر فهمیدم و هزار جور بدبختی بهم منتقل نکرد

خیانت نکردنم دیگه تو این دو رو زمونه کار هرکسی نیست..بیرون شهر فرنگه رنگ و بارنگه ماشالا. خیلی سخت ش ...

راجع خانومتونم همجین فک میکنین؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹