2777
2789
عنوان

بابام خیلی احمقه😐

730 بازدید | 22 پست

ازش خوشم نمیاد کلا انگار کم داره هرکسی هرچی بهش بگه روش تاثیر میزاره بجز زنو بچش،یعنی حرف مارو رسما به عنشم حساب نمیکنه بعد فکر میکنه خیلی حالیشه

مامانم با کلی بدبختی صد میلیون پول واسه خودش داشت به بابام گفت اینم گیر داد میخوام موتور بخرم بعد پول مامانمو برداشت رفتع موتور گرفته درصوذتی که کلی بدبختی داریم یه دیوار رنگ کردنو ولخرجی میدونه ولی موتور خریدن واسه خودشو نه

چندسال پیشم صد تومن پول مامانم بود برداشت گذاشت بورس خرمون کرد اره تا دوسال میلیارد میشیم😂😂😂😂

الان معلوم نیست پوله کجاست اصلا ازش بدم میاد

مامانمم ساده بازی درمیاره ای خدا

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقن بابای من همه براش مهمن جز زن و بچش ینی ب خاسته بقیه خیلی اهمیت میده تا ما قشنگ مارو دشمنش میدو ...

وای دقیقا 

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

چی بگم 

ولی طرز حرف زدنتو بهتر کن خدا قهرش میگیره پدرته 

فکر نکن خودت زرنگ عالمی همه اشتباه دارن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

خب بهش نگید پول دارید

بعد میدونی چیه؟موقعی که مامانم هیچی نداشت بهش می‌گفت تو منو هول نمیدی جلو زن باید پشت مرد باشه میخواست مغازه بزنه بابام،پول نداشت از ما پول میخواست😂

مامانت چقد سادست

همش دلسوزی میکنه واسش

بعد میدونی چیه؟موقعی که مامانم هیچی نداشت بهش می‌گفت تو منو هول نمیدی جلو زن باید پشت مرد باشه میخوا ...

مامانتم کم از بابات نداره ها

اگه زرنگ بود پولاش و میداد طلا صداشم در نمیاورد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”