2777
2789

سلام لطفا گزارش نزنید ، من تازه متوجه شدم ک یکی از آشنا های ما مواد مخدر رو قاچاق میکنه ، بنظرتون ب پلیس گزارش بدم ، آخه من فردی از جامعه هستم و مسئولم اگر بدونم و نگم و جوونای مردم بدبخت بشن 

بگم آیا؟؟ بعد منو ک باز‌خواست نمیکنن؟ چون نمی‌خوام کسی بفهمه ک من گفتم خیلی میترسم ، جز ی باند هست یارو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همه می‌فهمن ولی هیچی نمیگن

خواستی بگو ولی قبلش بگو میخوای ناشناس باشی .. ب

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
خواستی بگو ولی قبلش بگو میخوای ناشناس باشی .. ب

آها،  مگه شمارمو ب یارو میدن ، یارو منو نمیشناسه ولی پدرم و مادرم رو آره ، خانواده ابرو داری هستیم واسشون دردسر نشه ی وقت ؟🪻🥲

عزیزم اینا خودشون هزار بار لو میرن اما با پول زیر زیرکی زد میکنن شما بگی هم فایده نداره اصلا

اتفاقا ی بار هم پلیس نگرفتتش 🥲 وضعش خیلی خوبه از زاهدان میبره ب شیراز

آها، مگه شمارمو ب یارو میدن ، یارو منو نمیشناسه ولی پدرم و مادرم رو آره ، خانواده ابرو داری هستیم و ...

نه نمیدن مگه پلیسا عقلشون کمه .. میگم اگر رفتی بگو نمیخوای طرف چیزی بفهمه

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
اتفاقا ی بار هم پلیس نگرفتتش 🥲 وضعش خیلی خوبه از زاهدان میبره ب شیراز

تو‌که نمیدونی گرفته یا نه

ببین من یبار میخاستم یکیو لو بدم

هرکارییی کردم که ناشناس باشه نشد ! 

یعنی نمیشه الان دوربین مخفی همه جا هست 

شماره ها همه سند خوردن 

دیگه تلفن کارتی هم نداریم

بیخیال شو ب خدا بسپار 

تو‌که نمیدونی گرفته یا نهببین من یبار میخاستم یکیو لو بدمهرکارییی کردم که ناشناس باشه نشد ! یعنی نمی ...

با خط خودم ب پلیس زنگ بزنم ، چ جوری یا و شمارمو پیدا میکنه؟؟