2777
2789
عنوان

قلمچی یا گزینه دو

60 بازدید | 13 پست

برا رشته تجربی ؟

خودم تازه دارم شروع میکنم سطحم خیلی تعریفی نیس

از طرفیم هزینه قلمچی واقعا گزاف و زیاده و برنامش خیلی هول هولکی هس میترسم به عنوان تازه کار نرسم و انگیزمو از دست بدم 

و همچنین سطح بالا و بیخود سوالاش 

از اینورم گزینه دو دوس دارم هم بخاطر برنامه منعطفش و فرصت زیادش هم هزینه کمترش هم تشابه زیادش ب کنکور 

از یه طرفم اکثرا میگن قلمچی برو چون خیلیا همونو میرن 

و خیلی دودلم میکنه 

اینم بگم برا من مهم جامعه اماری نیس مهم درصدی هس ک از هر درس تو ازمون کسب کنم 

حالا اگه شماهم هر تجربه ای و نظری دارین ک شاید ندونم ممنون میشم راهنمایی کنید چون میخوام ثبت نام کنم یکیشو و واقعا سردرگمم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من اشتهام زیاده دارو میخوام

نه چه ربطی داره مهم علاقس 

من واقعا به دندان و دارو اصلا علاقه ندارم درسای پزشکیو خیلی دوس دارم که اونم بخاطر دوره خیلی طولانی تحصیل و مسیر سختش اصلا انگیزه ندارم براش در نتیجه پرستاری شبیه ترین و کوتاه ترین رشته نسبت ب پزشکیه 😂

من افسردم 4 ماهه

منم شده بودم بخاطر کنکور الان ۷ماهه که درمان شدم و میخوام قطع کنم دارو هامو 

حتما برو روانپزشک یه روزم پشت گوش ننداز من خیلی افسردگیم شدید بود سر همین کنکور کاش زودتر درمان میکردم