2777
2789

دوستان من میخوام از برنامه کتابراه کتاب دانلود کنم 

یه هزینه هم باید پرداخت کرد البته کتاب های رایگان هم داره خواستم ببینم مشکل شرعی داره یا نه 

😐😐😐😐خداوکیلی زندگی رو خیلی‌ برای خودتان سخت کردیدخدا شاهده خود پیامبر و امام علی اینجور حساس نبو ...

بخدا عذاب وجدان میگیرم بحث دین نیس اصلا 

نمیخوام حق الناس به گردنم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا عذاب وجدان میگیرم بحث دین نیس اصلا نمیخوام حق الناس به گردنم باشه

یک‌بار یکی از فامیل های ما برنامه نویسه شرکتشان که خودش ریس شرکت بود یک برنامه نوشت یک مدت فروخت بعد نسخه رایگانش پر شد تو اینترنت ..

بهش گفتم چرا شکایت و پیگیری نمیکنی ؟

حتما خیلی بهت برخورده که اینجور برنامه ات رایگان پخش شده 

بهم گفت وقتی تو ایران زندگی و کار می‌کنی می‌دونی کشور قانون کپی رایت نداره و این مسئله ها عادیه پس باید قبولم کنی دیر یا زود رایگان پخش میشه پس منم نه ناراحت میشم نه اذیت میشم اینجور پخش میشه چون از اول میدونستم تو ایران دیر یا زود رایگان پخش میشه..

این راجب کتاب ، فیلم ،موسیقی، نرم افزار و...صدق می‌کنه طرف خودش می‌دونه تو ایران دیر یا زود رایگان پخش میشه.

ضمنا گناهی هم باشه گردن اون کانال تلگرامی و سایت اینترنتی هستش که رایگان پخشش کرده نه تو 

یک‌بار یکی از فامیل های ما برنامه نویسه شرکتشان که خودش ریس شرکت بود یک برنامه نوشت یک مدت فروخت بعد ...

حرف شما درست ولی ایشون هم مطمئنا رضایت قلبی ندارن از این بابت فقط با شرایط کنار میان