بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من به جای رسیدم که آرامش تو مرگ میبینم فقط خدا می دونه کمک کنه فقط خدا لطفاً دعام کن فاطمه ام
فاطمه جون منم فاطمم و درکت میکنم
تو به خدا گمان خوب ببر خدام مطابق همون رفتار میکنه
افسردگی و بار مشکلات و...
هم بخشی از زندگیه باید تجربش کنی اما زود ازش خارج میشی
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
من به جای رسیدم که آرامش تو مرگ میبینم فقط خدا می دونه کمک کنه فقط خدا لطفاً دعام کن فاطمه ام
خداکمکت کنه
بعضی وقتها فقط خداآدم رودرک میکنه وازکسی کاری ساخته نیست نگاه پرمهرخداروبرات میخوام
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
فاطمه جان انشاالله از این به بعد دنیا به کامت بشه عزیزدلم خدابزرگه منم بعضی وقتا دلم میخواد همه چی تموم شه ولی خودتو نباز ... قوی باش انشالله به زودی تاپیک بزنی که چقد خوشحالی و احساس خوشبختی میکنی😘😘😍😍🌹🌹
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
کی بود خودکشی کرد یعنیزندگیم شده حسرت ساده ترین چیزا
درکت میکنم