منظورم اینه که مثلا موقع حرف زدن لباتونو خیلی کم باز کنید و زشت دیده بشه یا موقع حرف زدن جلو بقیه قلبتون بیاد تو دهنتون یا که مثلا وقتی توی اتوبوس نشستین ندونین به چی نگاه کنین و چشماتونو هی بچرخونید؟
جلو آینه همچی خوبه ولی وقتی یه فیلم از خودم میبینم میخوام کلمو بکوبم تو دیوار. احساس میکنم زیادی کند ...
منم
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
💔💔من خودمو توی هر موقعیتی قرار میدم که بتونم با بقیه ارتباط بگیرم و ترسم بریزه
دخترم از ارتباط فراریه بشدت درونگراس تنهایی رو به هر چیزی ترجیح میده حتی به عروسی نزدیکترین هامون ..تا قبل از کلاس هفتم بهتر بود ولی از هفتم به بعد که چن تا از دوستاش متوجه غیر عادی بودن اخلاقش شدن و دستش مینداختن دیگه بدتر شد 😔
دخترم از ارتباط فراریه بشدت درونگراس تنهایی رو به هر چیزی ترجیح میده حتی به عروسی نزدیکترین هامون .. ...
بنظرم اگه یه مدت همینطوری ادامه بده خودش میفهمه که مجبوره در بیاد توی اجتماع و یاد بگیره با بقیه ارتباط بگیره.منم تا همین یه سال پیش وضعم افتضاح بود.الان کم کم دارم یاد میگیرم