2777
2789
عنوان

نماز شب

576 بازدید | 22 پست

بچه هایی که تاپیک میزنن برای این که ببینن نماز شب حاجت میده طبق تجربه ی شخصی خودم و افرادی که میشناسم 

بله صد درصد این نماز حاجت میده

برای شغل بخونی یا این شغل نصیبت میشه یابهترش 

اگر برای به دست آوردن هر چیز ی تو این دنیا بخونید بله حاجت روا میشید بدون شک یا همون چیزو میگیرید یا تاکید میکنم هزار درجه بهترش و...خدا شاهد دارم راست میگم جدای از حاجت روایی حالت سبکی به دست میارید

جز 

یه حاجت اون هم ازدواج با شخص مورد نظرتون چون اگر به صلاحتون نباشه هزار شبم بخونید اون حاجت و نمیگیرید مگر این که واقعا تو سرنوشتتون باشه این طبق تجربه ی خودمه 

من هرشب میخوام بخونم 

حتما باید تو نماز وتر تو قنوت تمام اون چیز هایی ک نوشته رو بخونیم من برا ۴۰نفر دعا کردم بعد چجوری بشمرم ۴۰تا شده سخته یا ۷۰تا استغفار و ی دعای دیگ بود ک نگفتم ولی یازده رکعت رو کامل خوندم

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مثلا دیشب نماز شب خوندم،صبح بیدار شدم دیدم رو دستم اثر خودکار مونده انگار،

وضوم باطل میشه🥲

چقدر ضد حال خوردم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من هرشب میخوام بخونم حتما باید تو نماز وتر تو قنوت تمام اون چیز هایی ک نوشته رو بخونیم من برا ۴۰نفر ...

من تو یه دستم که بصورت قنوت میگیرم گوشیمو میذارم از رو اون میخونم،تو یه دست دیگم تسبیح میگیرم میشمرم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من تو یه دستم که بصورت قنوت میگیرم گوشیمو میذارم از رو اون میخونم،تو یه دست دیگم تسبیح میگیرم میشمرم

ازهمون اول ک میگید یک رکعت نماز وتر میخوام گوشی دستتونه؟؟

خیلی سخته ک

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

ازهمون اول ک میگید یک رکعت نماز وتر میخوام گوشی دستتونه؟؟خیلی سخته ک

آره،نه سخت نیست، حمد و توحیدو فلق و ناس که میخونی،بعد تو قنوت که استغفار و دعای چهل مؤمن و سیصد الهی العفو که راحته،فقط اون دوتا دعای کوتاه که با گوشی میتونی بخونی،

ولی من اینقدر استرس دارم که چراشو نمیدونم از همون اول گوشیو روشن میکنم از روش میخونم😁

آره،نه سخت نیست، حمد و توحیدو فلق و ناس که میخونی،بعد تو قنوت که استغفار و دعای چهل مؤمن و سیصد الهی ...

ممنونم منم همین کار رو میکنم شما یازده رکعت رو میخونید یا سه رکعت رو؟

اونوخ به نظرتون برای ازدواج با فردی با ویژگی های که می‌خوایم نمیشه مثلا چه می دونم قیافش فلان شکل با ...

نه منظورم اینه که مثلا پسر خالت و دوست داری واصرار داری با اون ازدواج کنی اگر قسمتت نباشه این ازدواج اتفاق نمیفته ولی اگر دوست داری شخصی با فلان قیافه و شغل و ...قسمتت بشه خدا هزار درجه بهتر از اون چیزی که تو ذهنته رو بهت میده

من جدیدا دلم میخواد بخونماگه کسی نماز عادی نخونه ولی نماز شب بخونه قبوله؟ حاجت روا میشه؟لاکم دارم🥲

تو از نماز شب شروع کن ایشالا اونارو هم میخونی وقتی لاک داری وضوی جبیره بگیر بازهم هر مدل که دوست داری با خدا حرف بزن اون خدای تو من که خدای تو نیستم که بگم قبوله یانه