2777
2789
عنوان

خدایا چیکار کنم

414 بازدید | 30 پست

من ساعت ۹ شب بعد عطسه بی اختیار یه ابی ازم خارج شد تا الان شک داشتم ادرارم بودا باشه . تا الانم هیچ مشکلی نبود یعنی ترشح نداشتم الان احساس دسشویی کردم پاشدم برم دست کشیدم انگشتم کوچولووووو خیس شد . مطمئن شدم یچی هست . اگه کیسه اب باشه چرا بعد ۶ ساعت نشتی کرد . ایا درمان داره ؟تروخدا جواب بدید دارم میمیرم خدایا 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۳
0
0%
۳
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که چیزی نیست

خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی  (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی,  پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه  بعد از این همه انتظار حقمه