الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منمم خیلی صبر کردم ۳ ساله بهم گف قصدم ازدواجه نمیخوام باهات رل بزنم ولی دختری نبودم که تو رابطه بتونم یه پسر رو از اون مسائل حتی مجازی و چت ساپورت کنم. گف رل نزنیم هرکار کردم قبول نکرد همه کار گرد منو از خودش دور کنه ولی میگف ازدواج میخوام حالا من موندم و کل دنیا که میگن مسخره ات کرده
منمم خیلی صبر کردم ۳ ساله بهم گف قصدم ازدواجه نمیخوام باهات رل بزنم ولی دختری نبودم که تو رابطه بتون ...
)) :چقد بده کلا پسرای ایرانی لاشین اصلا عاشقش نمیشن فقد هوس و ی حس چرته فقد بخاطر بازی میخانت اگه میخای عشق واقعیو پسر خارجی انتخاب کن چون میدونم اونا خیلی بهترن(:
آره خب ولی اولین باری ک همچین حسی پیدا کردم ی سال نرفتم اونجا فراموشش کردم بعد ک رفتم دوباره همچین حسی رو گرفتم هر وقت میبینمش قلبم تند تند میزنه استرس میگیرم وقتی میخاد بیاد نظرت قلبم جوری میزنه یجوری دست پاهام میلزره نمیدونم چم شده