2777
2789

نمیدونم نی نی سایتی ها چطور انقد راحت به هر کسی که با خانوادش مشکل داره می گن برو سر کار مستقل شو.مگه کار پیدا کردن انقد راحته؟یعنی واقعا واسه شما انقد راحته؟خب رمزشو به ما هم بگید دیگه

یه دانشجو علوم تربیتی اونم تو یه شهر کوچیک کار پاره وقت از کجا پیدا کنه؟

چقدر دنیا هیچ است و ما برای هیچ؛چه ها که نکردیم

هرکس چهارتا بلاگر فمنیست با مدرک جعلی روانشناسی رو دنبال می‌کنه فاز روشنفکر آزادی‌خواه برمیداره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهر کوچیک کار پیدا کردن سخته تازه اونم پیدا کنی درآمدش خیلی کمه 

اما خوب باز میشه مهارتهایی کسب کرد برای کار کردن مثل برنامه نویسی کامپیوتر یا دوره های دیگه 

اما خوب یاد گرفتن این دوره ها تو شهر کوچیک هم سخته 

مشکل اینه که همه نشستن که کار با میز و صندلی فراهم شه .

کسی به خیاطی و گلدوزی ، و انواع قلاب بافی و پخت غذای بیرون بر 

و این چیزا فک نمیکنه

این خانمه نو اینستا خاله مریم کوکو درس میکنه و بنظرم خیلی موفقه

𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘
حالا کار پیدا کردن بماند مستقل شدن مگه راحته خونه جدا گرفتن خیلی هزینه بر و سخته

اره بخدا

ولی الان مشکل من فعلا کاره.مستقل شدن پیش کش

به هر کسی می گی با خانواده نمی سازم می گن خودت برو سر کار کار کن

واقعا نمیدونم یعنی طرفای شما انقد کار ریخته که هر کس اراده کنه درجا پیدا می کنه؟

اره بخداولی الان مشکل من فعلا کاره.مستقل شدن پیش کشبه هر کسی می گی با خانواده نمی سازم می گن خودت بر ...

بنظر من کار کردن الان دیگه ربطی به جایی که هستی نداره

کارای فریلنسری انجام بده 

درآمدش هم بهتر از هیچی یه 

اره بخداولی الان مشکل من فعلا کاره.مستقل شدن پیش کشبه هر کسی می گی با خانواده نمی سازم می گن خودت بر ...

والا تهران که  شلوغ ترین جاست پره بیکاره   یا کتر با درآمدهای خیلی کم

راحت نیست ولی بلاخره باید از یه جایی شروع بشه دیگه اگه رسیدن به هر چیزی راحت بود که دنیا گل و بلبل ب ...

خب شما الان یه راهی بزار پیش پای من

از کجا شروع کنم؟چی یاد بگیرم؟

بنظر من کار کردن الان دیگه ربطی به جایی که هستی ندارهکارای فریلنسری انجام بده درآمدش هم بهتر از هیچی ...

این چیزی که گفتی یعنی چی؟

چطور می شه انجامش داد؟

مشکل اینه که همه نشستن که کار با میز و صندلی فراهم شه .کسی به خیاطی و گلدوزی ، و انواع قلاب بافی و پ ...

خیلی خوبه که مستقل ان و فعالن 

ولی قطعا انتظار زیادیه که از کسی که سالها درس خونده و انتظار داره در رشته خودش مشغول به کار بشه بخوایم کو کو درست کن و از این راه موفقیت کسب کنه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خب شما الان یه راهی بزار پیش پای مناز کجا شروع کنم؟چی یاد بگیرم؟

ترم چندی؟

اگه ترمای اخر هستی یکم صبر کن ب محض گرفتن لیسانس حسابی بخون برای استخدامی

من حسابداری خوندم ۴ سال دانشگاه بیکار بودم ولی بعدش تو ی شرکت دارم کار میکنم

اما خب راضی نیستم و تلاشم برا ازمون هست بیشتر

منم چند جا زنگ زدن قبول نکردن منم تعجب می کنم چطور نینی سایتها کار پیدا میکنن یا خیلی خوشگلن یا مدرارک بالا دارن وگرنه با به لیسانس بدرد نخور کجا کار میشه پیدا کرد از طرفی کسی که بچه داره و خونواده یا کسی دوروبرش نیست چطور بچه شو بزاره بره دنبال کار ‌ . کار که سر کوچه نیست که باید بریم شاید راهش تا خونه زیاد باشه بچه از مدرسه بیاد پشت در بمونه تو خیابون بمونه هزار جور اتفاق بد میوفته براش.  اینایی که کار کردن رو ساده میبینن یا بچه ندارن یا اگرم دارن پدرو مادرشون یا کسی پیششونه بچه شونو نگه میداره یا بچه مهد کودکیه میفرستن مهد یا کلا مجردن و بقول شما خونواده خوبی دارن و از همه چیز مهمتر چهره خوبی دارن حالا یت با عمل یا مادر زادی و اینکه مدرک خوبی دارن