2777
2789

سلام بچه ها

من کل برقیا و ظرف و ظروف رو خریدم. یعنی یخچال لباسشویی ظرفشویی تلویزیون ماکروویو جاروبرقی تا برقیای کوچیک آشپزخونه و  سرویس چینی و ارکوپال و کریستال و دم دستی و سرویس قابلمه ها و خلاصه اینا دیگه.

مونده فرش و پرده و سرویس چوب و رخت خواب با یه کم خرت و پرت مثل نظم دهنده کشو و جای سیب زمینی پیاز و اینا. ولی فقط دویست تومن پول برام مونده. میخوام بقیه چیزا رو مثل مبل و فرش ، قسطی بردارم. مثلا نصفشو یا کمتر نقد بدم یا اگه از دم قسط باشه که عالیه. حالا من برقیا و ظرفامو  جنس خوب برداشتم به نظرتون با دویست تومن و در نظر گرفتن شرایط اقساطی میتونم بقیه چیزا رو هم خوب بخرم؟ یا لازمه به فکر کارای دیگه مثل فروش طلاهام باشم؟

برو سرای ایرانی قسطی بردار

سرای ایرانی سرویس چوب هم داره؟ نرفتم تا حالا. کجا هست؟

یه سر رفتم بازار مبل یافت اباد چقدر همه چی گرون بود. مبل و میز غذاخوری و کنسول و میز تی وی و سرویس خواب! همه گرون بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرای ایرانی سرویس چوب هم داره؟ نرفتم تا حالا. کجا هست؟یه سر رفتم بازار مبل یافت اباد چقدر همه چی گرو ...

سرای ایرانی همه چی داره 

دنیایبه واسه خودش 

تو افسریس، بزن تو نت آدرس دقیقش هست 

من بابام بازنشسته تامین اجتماعیه از رو کارت حقوقش ۱۵ ماهه میتونم ۱۲۰ میلیون بدون پیش پرداخت جنس بردارم. شما هم برو شرایط اقساطشو ببین

یافت اباد گرونه ، چهاردانگه ،قلعه میر، مرتضی گرد اینارو برو

دستت درد نکنه عزیزم😘

اینا شرایط اقساطم دارن؟ کیفیتشون هم خوبه؟

آخه نمیخوام سرویس چوبم بی کیفیت باشه دیگه ارزش برقیا و چیزای خوب دیگه که خریدم پایین میاد تو نظر خانواده شوهر

میگن مبلشو جنس بنجل برداشت😂 حالا خیلی عالی هم نه. ولی خوب باشه چند سال برام کار کنه

سرای ایرانی همه چی داره دنیایبه واسه خودش تو افسریس، بزن تو نت آدرس دقیقش هست من بابام بازنشسته تامی ...

چقدر خوب . مرسی گفتی

برا همه همینه؟

بابای منم بازنشسته تامین اجتماعیه خودمم ماهی پونزده بیست تومن درمیارم میخوام قسط فشار نیاره به خانوادم

منم برقیا رو به جز سرخ کن و اسپرسو ساز خریدم ولی سرویس چینی و سرویس پذیرایی و بقیه چیزا مونده موجودی ...

من برقیا رو جنس خوب خریدم ولی کاربردی.

خودم و شوهرم قهوه خور نیستیم اسپرسو ساز نگرفتم. سرخ کن هم با روغن نخریدم هواپز فیلیپس گرفتم.

حتی غذاساز دیدم دنگ و فنگ داره هی بیاری باز و بسته کنی ببندی بذاری سر جاش. 

به جاش هر چیزی رو جدا خریدم.

حتی توستر هم نخریدم به کارم نمیاد

ببین برقیا اینا رو خریدم به جز یخچال و ظرفشویی و لباسشویی

مایکرویو 

جاروپرتابل

اتو بخارگر ایستاده

تی وی

مولتی کوکر  هم پلوپزه هم چیزای دیگه

گوشت کوب برقی 

خردکن 

آسیاب مخلوط کن

همزن برقی 

چای ساز 

زودپز برقی

ساندویچ ساز

هواپز 

آبمیوه گیری

زیر چهارصد تومن شد همه‌ ش

بقیه ش دیگه ظرف و ظروفه مثل سرویس پذیرایی و...

من برقیا رو جنس خوب خریدم ولی کاربردی.خودم و شوهرم قهوه خور نیستیم اسپرسو ساز نگرفتم. سرخ کن هم با ر ...

چه مارکی گرفتی بزرگا رو ؟ 

منم برقیا رو مارک خوب گرفتم ولی یخچال و لباسشویی و ظرفشویی رو سه سال پیش گرفته بودیم و از بابت اونا خیالم راحت بود تمرکزو گذاشتم رو برقیای کوچیک 

سرخ کن منم میخوام فیلیپس بگیرم غذا سازمم فیلیپسه 

مولتی کوکر چه مارکی خوبه اینم موندم چی بگیرم 

چه مارکی گرفتی بزرگا رو ؟ منم برقیا رو مارک خوب گرفتم ولی یخچال و لباسشویی و ظرفشویی رو سه سال پیش گ ...

بزرگا رو همه رو الجی گرفتم. کوچیکترا بوش و فلر و فیلیپس.

مولتی کوکر رو هم فلر خریدم. ولی مارکای خوب زیاده؛ گرونترینش نینجای امریکایی تااا سیج  و بوش و فلرو فیلیپس و تفال. ایرانی هم خواستی بگیری میگل فکر کنم خوب باشه