2777
2789
عنوان

دوستان کمک (روماتیسم)🥺

102 بازدید | 6 پست

دوستان مادرم دکتر تو ازمایشش روماتیسم تشخیص داده 

پاهاش  خیلی درد دارن 

هی براش ماساژ میدم 

دکتر رفته دارو داده خوب نشده زیاد 

چیکار کنم خواهش میکنم بهم بگین🥺🙏🏿🤍

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

طب سنتی یا اسلامی برید.درمان داره براش

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طب سنتی یا اسلامی برید.درمان داره براش

در کنار دارو دکتر میتونه استفاده کنه از دستور طب سنتی؟

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

زیاد اب به دست پاش نخوره نزارید کار خونه انجام بده حتما خونه گرم باشهزیرش لحاف پشمی بندازید

ممنون عزیزم خدا خیرت بده🙏🏿

منم دارم با پماد اعجاز که میزنم روزی دوبار محل درد درد کم میشع به مرور از بین میره .گرون هم نیست  بیست و پنج تومن.ترب سفارش بده چند تا براش بیارن روزی دوسه بار بزنه به محل درد وماساز بده اینم عکسشه

در کنار دارو دکتر میتونه استفاده کنه از دستور طب سنتی؟

از خود طبیب سنتی باید بپرسید هر چند میدونم سنتی دارو درمانش تا حد زیادی کامله و بعید میدونم در صورت استفاده از طب سنتی نیاز به دارو شیمیایی داشته باشه. ولی نظر طبیب درسته نه من

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰