اون خانم امتحانش رو پس داده دیگه به نظرم بهش فکر نکنین....
اون فقط خود شما رو می خواد بدون بچه ها....
درک نمی کنه شما با بچه ها تون تعریف میشید نه بدون اونا....
من یادمه همسرم وقتی آشنا شدیم با هم دیگه بعد این که دیگه به ازدواج فکر کردیم قطعی،،اومد خونه ی مادرم گفت جلوی خانواده ات می خوام بهت بگم که من با پسرم تعریف میشم نه بدون اون....
برام مهمه همون جور که تو مهمی،،اما اگه بخوای بیای و نسازی همین الان تموم کنیم بهتره و خاطره ی بدی هم از هم تو ذهنمون نمی مونه تا بیای و هر دو با یه خاطره بد از هم جدا بشیم....
اگرم موندی و معرفت به خرج دادی مطمئن باش قدرشناسیم چه من و چه بچه ام....
من لطف نکردم مجبور هم نبودم من خوبی دیدم هم از همسرم هم از این بچه خوبی خودشون رو بهشون برگردوندم.
دقیقاً درسته حرفتون.👌🏻👌🏻
شما هم لایق این هستین کنار کسی زندگی کنین که نه به اجبار بلکه به خاطر دوست داشتن و تفاهم کنارش باشین و کنارتون باشه....
قرار نیست چون شما جدا شدین و بچه دارین از ملاکاتون بگذرین!!!!
بعدم هر کسی که اومد گفت من باهات ازدواج می کنم که قابل اعتماد نیست،،اون آدما دنبال اینن از شرایطشون فقط خلاص بشن یا بعد طلاق مجرد نمونن،،از ترس تنهایی دست آویز بقیه میشن،،غافل از این که شاید اصلاً نتونن با بچه های شما کنار بیان یا شرایط رو مدیریت کنن.
با کسی ازدواج نکنین که مجبوره (بعضیا میگن ما مجبور بودیم به خاطر همون با کسی که بچه داره ازدواج کردیم) بعدم می بینن نمی تونن کنار بیان داستان تازه شروع میشه....
با کسی ازدواج کنین که خوبی شما رو قدر می دونه،،چون شما خوبین انتخابتون کرده نه چون راهی جز ازدواج با شما نداره مجبور به انتخاب شده....
مطمئن باشین به موقعش آدمی که مناسب شما باشه،،قدرشناس باشه سر راهتون میاد هر چه قدر دیر ولی بلاخره میاد.
خود همسر من ۷ـ۸ سال بعد طلاقش مجرد بود تا با من آشنا شد اِنقدر حساس و محتاط بوده سر انتخاب کردن.