2821
2789

از افغانیا تاپیک زدم یهو قفل شد

نکنه اصن کارمندای اینجا خودشون افغانی ان؟ حرف سیاسی میزنیم میشیم ضد انقلاب 

از جامعه و افغانیا ک بحث داغن تاپیک میزنیم باز باید اینجوری باهاشون رفتار شه! حالتون خوبه؟

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

چون اینجا جای تاپیک سیاسی نیست 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

چون اینجا جای تاپیک سیاسی نیست

پس کجا جاشه؟

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نینی سایت که نیست دارک وبه این که این افغانیا به هزار دختر و زن تجاوز کردن یا هزاران ایرانی رو خفت کردن یا کلی سر مردم ایران رو بریدن یا تریلی تریلی موبایل فرستادن افغانستان با کلی مواد تو ایران فروختن مهم نیست تازع یکنفز می‌گفت خونه هاتونم باهاشون شریک شید 

نینی سایت که نیست دارک وبه این که این افغانیا به هزار دختر و زن تجاوز کردن یا هزاران ایرانی رو خفت ک ...

دقیقااااا

منم حرفم همینع ولی لعنت ب قوانینای اینجا 

ک فقط بلدن کاربرا رو با سانسور خفه کنن

میگن تاپیک قومیتی مننوعه ولی نمیدونم از کی تا حالا افغانیا قوم حساب میشن😐🤮

امثال اینا باعث میشن افغانیا بمونن و هزاران جنایت کنن

میگن تاپیک قومیتی مننوعه ولی نمیدونم از کی تا حالا افغانیا قوم حساب میشن😐🤮

از کی تا حالا افغونیا جز اقوام ایرانی شدن خبر نداریم؟

خدایا عدالتتو شکر 🥰🥰🥰🥰اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

از کی تا حالا افغونیا جز اقوام ایرانی شدن خبر نداریم؟

نمیدونم از نی نی یار محترم بپرسید

تا حالا ۳بار تاپیکای منو ترکوندن یک بارهم تعلیق شدم سر این بوگندوهای جنایت کار

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

نمیدونم از نی نی یار محترم بپرسیدتا حالا ۳بار تاپیکای منو ترکوندن یک بارهم تعلیق شدم سر این بوگندوها ...

عجیبه 😐

خدایا عدالتتو شکر 🥰🥰🥰🥰اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

عجیبه 😐

ولی واقعی

نی نی یار بهم پیام داد گفت ک تاپیکت ممنوعه و فلان منم سین زدم جواب ندادم😌✌الان دوباره تعلیقم میکنه🤣

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

سلام ، آنلاین هستی؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز