2777
2789
عنوان

همسرم وقتی جاریمو میبینه

398 بازدید | 18 پست

سلام جاری من سرزبون داره نسبت بمنم خشگلتره.ولی یه حس زنانگی بهم میگه همسرم وقتی جمعایی که جاریم هست وقتی نگامیکنه انگارمیره تو فکر مکث میکنه میره توخودش اینو من متوجع شدم چندباری که حس غم بهم میده هم جاریم متین موجهه هم همسرم .هیزایناهم نیست یه حس غریبیه نمیدونم چیه وچرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی جونم شرمنده❤️

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه شرایط رو بهش بگم🥰

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.
میدونید با این حرف بیشتر دل استار رو آشوب میکنید

خودم بارها به این چیزا فکر کردم چون قبلا یکیو میخواست تقریبا شبیه جاریم بود.واین سوال همیشه ته ذهنمه دختره خیانت کرد جدا شدن

اخه مگه میشه تغییر میشه ولی جزیی.اون خانوادم سطحش خیلی بالاس.یه غمی دلمو گرفته چیزیم نیست باهاش مطرح ...

بله میشه ،کلاسهای انلاین افزایش اعتماد بنفسو شرکت کن ،برو چند تا هنر یاد بگیر بظاهرتم حسابی برس ،جلف نه ،رسیدگی  .

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
خودم بارها به این چیزا فکر کردم چون قبلا یکیو میخواست تقریبا شبیه جاریم بود.واین سوال همیشه ته ذهنمه ...

به نظر من شما چون روی این قضیه زوم کردید براتون

بزرگ جلوه میکنه و برداشت های اشتباهی دارید و بعد از دیدن این صحنه در ذهنتون کلنجار میرید و میخاین دلیلی براش پیدا کنید

به نظرم بهترین کار عوض کردن فکر و دیدگاه خودتون به این موضوع هست

بله میشه ،کلاسهای انلاین افزایش اعتماد بنفسو شرکت کن ،برو چند تا هنر یاد بگیر بظاهرتم حسابی برس ،جلف ...

این اصلا ربطی به اعتماد بنفس ندارم من بخودم میرسم دوتالییانس وخیاطی وکلی هنر دیگه دارم ولی هیچکدوم ایناباعث نمیشه واقعیت عوض بشه

بابا زنداداشش ازخودش ومن بزرگتره تازه دوازده ساله عروس این خانوادس تازع نیست که من تازم که سه ساله ع ...

در این صورت یقین بودن که هیچ حسی جز یک صمیمیت و دوست‌داشتن ساده از جنس دوست داشتن اعضاء خانواده در کار نیست. 

نگذار احساسات بد باعث بشن که زندگی رو تیره ببینی. 

ایشون فقط سال هاست که عضوی از اون خانواده هستند و مثل خواهر همسرتون هستند.

جاری یعنی خانم برادر هسمر! 

دقت کن! هم همسر دارن و هم همسرشون برادر همسر شما هستند. 

پس هیچ نکته ی منفی ای وجود نداره. 

شاید این تعاریفی که از خودتون ارائه دادی باعث نیشه که همه چیز رو سخت و غم‌انگیز ببینی. 

همین که می گی از من زیبا تر هستند و … یعنی از اساس در اشتباهی! 

هیچ مقایسه ای بین تو و ایشون منطقی نیست. 

و تو نباید به ذهنت اجازه مقایسه بدی. 

تو قطعا زیبا هستی 

و برای همسرت زیبا ترینی 

رفتار افراد هم بر اساس شخصیتشون متفاوته. 

بعضی افراد برون گرا تر هستند و به طبع برخوردشون در جمع گرم و صمیمی هست. 

بعضی هم مثل من اصولاً درون گرا هستند و خیلی اهل صحبت کردن و گرم گرفتن در جمع نیستند. 

این فقط تفاوت شخصیت و رفتاره. 

و هیچ یک بر دیگری برتری ندارند. 

همسر شما قطعا شما رو با همین ظاهر و رفتاری که دارید دوست دارند که انتخابشون بودید و همچنین شما ایشون رو. 

پس تا حد ممکن سعی کن از مقایسه خودت با دیگران پرهیز کنی و سعی کنی بهترین ورژن خودت باشی❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻