2777
2789

با یکی از رفیقای دبستانم که سر یه دعوا و مشکلات مسخره جدا شدیم دوباره توی یه کلاس افتادم

قبلا با مامانامون با هم مواجه شده بودیم و حتی سلام علیک هم کردیم اما از اونجایی که جفتمون خجالتی و درونگراییم توی مدرسه نتونستیم با هم ارتباط برقرار کنیم و میشه گفت اون منتظر بود که من پیش قدم بشم و باهاش سلام علیک کنم ولی من از اونم خجالتی ترم و شاید الان با رفیقام باشم ولی منو اون سالهاست مثل آدم باهم حرف نزدیم پس من حتی نتونستم مستقیم نگاهش کنم و دلخور شده و همش مچش رو میگیرم که زیرچشمی منو دوستامو نگاه میکنه که چطور باهم میخندیم و خوش میگذرونیم

دوستامم عوضی بازی درمیارن و وقتی من پیششون نیستم باهاش حرف میزنن و وقتی من پیششونم براش قلدری میکنن و مسخرش میکنن و اونم از چشم من میبینه و فکر میکنه من از قصد بهشون میگم اینکارو بکنن درحالی که من دوست دارم مثل بچگیامون دوباره صمیمی بشیم و گذشته رو فراموش کنیم

من دوست دارم بهش نزدیک بشم و بهش همه چیزو توضیح بدم اما نمیدونم چطوری چون جفتمون خیلییی غرور داریم و همش میترسم وقتی میخوام باهاش حرف بزنم بهم بی محلی کنه

میدونم مشکل از منه که از اولش نتونستم باهاش ارتباط بگیرم ولی خب من زیادی تو ارتباط برقرار کردن ترسوام ولی واقعا میخوام دوباره باهاش دوست بشم ایده ای دارید چطوری؟

ٖؒ﷽‌هرچـہ خـבا خواست هماט میشوב هرچـہ من آט خواست نـہ آט میشوב‌ٖؒ﷽

ولش عزیزم خودت لذت ببر از زنگای تفریح 

من با دوستمم این مشکل پیش اومد مقصر اون بود اما اومد باهام حرف زد اما منم باهاش حرف زدم ولی از اون بیعد برام مهم نیست.. بیخیال دوست و رفیق بلاخره آدم ضربه میخوره ی جایی 

ولش عزیزم خودت لذت ببر از زنگای تفریح من با دوستمم این مشکل پیش اومد مقصر اون بود اما اومد باهام حرف ...

آخه اون خیلی تنهاست و آرومه و منو یاد دوران راهنمایی خودم میندازه

از طرفی هم رفیقام جوری منو جلوش جلوه میدن انگار من سردسته قلدرام و بهشون میگم اذیتش کنن😑

مادرامون هم باهم تقریبا دوستن و بلاخره چشم تو چشم میشیم و میخوام کدورتی بینمون نباشه چون اونم همش منتظره من بیام طرفش

ٖؒ﷽‌هرچـہ خـבا خواست هماט میشوב هرچـہ من آט خواست نـہ آט میشوב‌ٖؒ﷽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.