2777
2789

سلام این ابلاغیه اومده برای شوهرم مال ۴سال پیشه دوست شوهرم یه پسره رو پوتورشو گرفته شوهرم گرفت اوردبهش پس داده بعد ازشوهرمم شکایت کردن ک سرقت کردی بنظرتون حکمش چجوریه چی میشه؟؟؟☹️☹️☹️

عدم حضور نوشته جلب

پس باید با یه وکیل صحبت کنه و وکیل بگيره و بهمراه وکیل بع دادگاه مراجعه کنه و از خودش دفاع کنه اگه مدرکی هم داره با خودش ببره در ضمن یک نفر که فیش بانکی و حقوق بگیر است با خودش ببره که اگه قاضی حکم جلب داد بتونه با قرار آزاد بشه تا رای دادکاه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عدم حضور نوشته جلبپس باید با یه وکیل صحبت کنه و وکیل بگيره و بهمراه وکیل بع دادگاه مراجعه کنه و از خ ...

یعنی ممکنه بهش حکم بدن اخه نوشته برای دفاع ازخودت بایدبیای یه سندهم براش گذاشتن از۴سال پیش اون حساب نمیشه؟؟

مگه سرقت کرده

نه دوستش به پسررو برده تویه باغ زنگ زده گفته بیااینجاکارت دارم شوهرمنم رفته دیده چه خبره کاری کرده پسره فرارکرده  موتورشم جاگذاشته شوهرم اومده موتورشوپس بده اونام زنگ زدن پلیس شوهرموگرفتن حالا براش زدن سرقت 

یعنی ممکنه بهش حکم بدن اخه نوشته برای دفاع ازخودت بایدبیای یه سندهم براش گذاشتن از۴سال پیش اون حساب ...

فعلا که قاضی به عنوان متهم برای شوهرت ابلاغیه زده

شوهر شما  بهش بگو وکیل بگيره وکیل میتونه راحت با قاضی صحبت کنه و اول باید رفع اتهام بشه 

رفع اتهام شد اگه شاهدی مدرک ی داشت قاضی تشخیص میده قرار بازداشت بزنه یا نه

اگه زد با فیش کارمندی بیرون میاد 

شوهرتون حتما روز دادگاه  یک نفر که کارمند هستش یا مستمری بگیر تامین اجتماعی بهمراه کارت ملی ش و فیش بانکی با خودش ببره