2777
2789

بنظر من آشپزی دانشه و ربطی به دست کسی نداره. مثلاً میگن مال فلانی خوشمزه میشه ولی مال من نه در صورتی که وقتی رسپی یکسان باشه مزه هم یکسان میشه. واقعا این جمله دست پخت غلطه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا غلط باشه؟ صبر و حوصله و سلیقه ای که برای پخت غذا به کار میره نتیجه غذا رو بد و خوب میکنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه اصلا اینطور نیست 

کسی که له آشپزی علاقه داره با عشق غذا میپره اون غذا واقعا خوشمزه تر میشه 

اما کسی که فقط میپره که بقیه کوفت کنن همون مزه رهرمارم میده

بعد بعضیا ادویه خای مختلف میزنن و اینکه هر کس دست پختش فرق داره طعم غذاهاش فرق داره

یه غذا رو با یه دستور دو نفر بپزن یه طعم نمیشه

نه اصلا درست نیست اشپزی هنر و استعداده شما به دونفر نقاشی یاد بده اونی که مستعده کارش فرق میکنه

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

مخالفم با نظر شما

چون رسپی های یکسان حتی وقتی مواد اولیه هم یکسان هست نتایج یکسانی نداره

واقعا طعم دستپخت ها متفاوته. من حتی با اینکه از مامان خودم یادگرفتم وقتی دوتایی کنار هم هستیم من میپزم بازم مثل مامانم نمیشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.