2777
2789
عنوان

حق با کیه اسکرین شات

518 بازدید | 44 پست

دیشب من آنلاین بودم با پارنترم سر آنلاین بودنم دعوام شد،یکی از دوستای قدیمیم بعد چندسال پی‌ام داده بود میخواستم باهاش حرف بزنم اینم می‌گفت داری به من خیانت می‌کنی من براش از چتم با دوستم اسکرین شات فرستادم باز گفت نه دروغ میگی آیدی دوستمو دادم گفت ازش بپرس من کیم

خودم حس میکنم دنبال بهونه بود دعوا کنه،از همه چتا اسکرین شات نگرفتم چتم دوطرفه پاک کردم دیگه نمیتونم بگیرم از همینا قضاوت کنین،اینم بگم بچه هم نیست ۲۷ سالشه عین بچه ها رفتار میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کات کن یه شب آن بودن دلیل نمیشه انگ خیانت بزنه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

چرا بلاکش کردی

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...