2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور داری؟

نه..خیلی دوست دارم بگیرم و خانوادم استقبال میکنن ولی از خودم مطمئن نیستم میترسم با اهمال کاری باز خراب کنم یا اینکه چون adhd دارم نتونم از مشاور استفاده کافی رو ببرم

چون تازه شروع کردینا امید نباش دختر من خودم ۷۵ روز خیلی جدی واسه کنکور خوندم و فرصت اشتباه کردن نداش ...

از اینکه تصمیم اشتباه بگیرم میترسم.میترسم از خودم به خودم اعتماد ندارم بر ای ادامه مسیر..میگم نکنه باز بهونه بیارم رها کنم نخونم اونموقع جواب خانوادمو چی بدم جواب مسئولیتی که رو دوشمه

نه..خیلی دوست دارم بگیرم و خانوادم استقبال میکنن ولی از خودم مطمئن نیستم میترسم با اهمال کاری باز خر ...

یه مشاور خوب بگیر وبهش همه شرایطتت رو بگو تا متناسب با خودت بهت برنامه بده این خیلی عالیه که خانوادت با مشاور موافقت من پارسال سر کنکورم بابام مخالف بود با مشاور ولی تقریبا نزدیکی عید ب زور خودش دلش سوخت برام گرفت ولی خب اگه از اول میداشتک رتبم قطعا بهتر میشد اشتباه نکن دلسوزانه میگم ی مشاور خوب و دلسوز پیدا کن

همه همینم خانواده من موقع کنکورم پشتم نبودن الان با وجود متاهلی و زندگی سخت کنکور میدم بابام تازه می ...

میشه بپرسم رشتتون چیه؟! 

و چند سالتونه؟!؟ 

همسرتون با کنکور دادن و دانشگاه رفتنتون مشکلی ندارن؟!؟ 

منم با این اوضاع مملکت هرچی دربیام باید برم تا دو سه سال دیگ ببینم چی بشه ولی خب الانم عین ی مرده متحرکم ک رسیدن به هدفم فعلا ممکن نیس تا چندسال دیگ هم معلوم نیس کجای زندگیم و... 

دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه...🌱 ️
یه مشاور خوب بگیر وبهش همه شرایطتت رو بگو تا متناسب با خودت بهت برنامه بده این خیلی عالیه که خانوادت ...

احتمالا به زودی همینکارو بکنم...خیلی خجالت میکشم از وضعیتم بگم به ی مشاور.. از بس همیشه خوب بودم و اعتماد بنفسشو داشتم الان واقعا شرمم میشه از شرایط و وضعیتم بگم..میگم نکنه تو دلشون بگن اینکه امسالش نابود شد دیگه امیدی بهش نیست

احتمالا به زودی همینکارو بکنم...خیلی خجالت میکشم از وضعیتم بگم به ی مشاور.. از بس همیشه خوب بودم و ا ...

مگ کنکور چندمته ک انقدر نا امیدی؟! 

هرچند با این شرایطی ک برا پشت کنکوری ها هم درست کردن واقعا آدم میمونه چی بگه؟!! 

دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه...🌱 ️
احتمالا به زودی همینکارو بکنم...خیلی خجالت میکشم از وضعیتم بگم به ی مشاور.. از بس همیشه خوب بودم و ا ...

نه بابا نترس عزیزم مشاور اگه خوب باشه درکن می‌کنه و همراهت میشه و بزودی پیشرفتت هم میبینی و خوشحال میشی اگه حس کردی برنامت مناسبت نیست میتونی با هماهنگی مشاور تغییرش بدی