2777
2789

لطفا خانم های متاهل و باتجربه کمک کنن..

۶ساله ازدواج کردیم..شوهرم تا حد زیادی حساس و شکاکه و اطرافیان ما همه دو یا سه تا بچه دارن..

من یه دختر دارم ک امسال میره پیش دبستانی ۵ سالشه..همیشه دعوا ک میکردیم منم میگفتم از اخلاقات خستم اینم میگف خب برو جلوتو نگرفتم منم میگفتم بخاطر دخترم نمیتونم..و حتی چن بار به خانواده ها و قهر هم کشید..

حالا من دیگه بیخیال تغییر دادنش شدم و همینجوری پذیرفتم ک زندگی کنم بخاطر دخترم ولی شوهرم میگه اگه از زندگیت راضی هستی باید بچه بیاریم اگه نیستی وقتممون تلف هم نکنیم..

من عمیقا از زندگیم ناراضیم ولی بخاطر بچم مجبورم بسازم ولی اون منو خیلی تحت فشار میزاره..چیکار کنم بنظرتون؟

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

به هیچ وجه بچه نیار . اینده یه بچه داره خراب میشه لطفا دومی رو اسیر خودت نکن 

طلاق با یه بچه خیلی بهتر از دوتا بچه ست 

همین دخترت فردا که بزرگ بشه میگه با این اختلافا چرا منو دنیا اوردی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون یدونه داره وسط اون زندگی آسیب میبینه کافیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اصلا اشتیاه نکن 

احتمالا یکی دیگه رو دیده میخواد دکت کنه بره سراغ اون که میگه وقتمونو تلف هم نکنیم 

میدونه بچه بیار نیستی 

بچه ام بیاری حسابی پا گیر میشی نمیتونی تو کاراش سرک بکشی اونم هر غلطی خواست میکنه ۱_۲ سالی ازت راحته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به مشاوره مراجعه کردین.

نه اون اینقدد خودشو دس بالا گرفته ک خرج خورد وخوراکمون میده..که هیچکی جز خودشو قبول نداره

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
به هیچ وجه بچه نیار . اینده یه بچه داره خراب میشه لطفا دومی رو اسیر خودت نکن طلاق با یه بچه خیلی بهت ...

منظورم از راه حل بچه اوردن نیس...منظورم چجوری قانعش کنم ک نیاریم یا برم جدا شم یا چیکار؟

نه اون اینقدد خودشو دس بالا گرفته ک خرج خورد وخوراکمون میده..که هیچکی جز خودشو قبول نداره

حامی داری پشتوانه داری جدا شو 

نداری بسوز و بساز ولی بچه نیار لطفا

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اصلا اشتیاه نکن احتمالا یکی دیگه رو دیده میخواد دکت کنه بره سراغ اون که میگه وقتمونو تلف هم نکنیم می ...

قضاوتتون اشتباهه...

اول رابطه خودتونو درست کن بعد بچه

الان دعوا ندارید؟

ببین ی سری ویژگی ها رو نمیشه عوض کرد باید پذیرفت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

منظورم از راه حل بچه اوردن نیس...منظورم چجوری قانعش کنم ک نیاریم یا برم جدا شم یا چیکار؟

اگه حامی و پشتوانه داری خونوادت حمایتت میکنن جدا شو 

حامی داری پشتوانه داری جدا شو نداری بسوز و بساز ولی بچه نیار لطفا

آره دارم ولی دلیل اینکه جدا نمیشم همین بچمه ک میگیرتش ازم مطمنم...

آره دارم ولی دلیل اینکه جدا نمیشم همین بچمه ک میگیرتش ازم مطمنم...

تا ۷سال بچه باشماست بعدم اگه بچه راضی باشه میره پیش پدرش. مصلحت بچه الویته 

اول رابطه خودتونو درست کن بعد بچهالان دعوا ندارید؟ببین ی سری ویژگی ها رو نمیشه عوض کرد باید پذیرفت

الان دعوا کم داریم چون من همش کوتاه مبام واون لج میکنه بیشتر...پذیرفتم ولی دیگه بچه دوم واقعا نمیتونم