2777
2789

میشه هم پیش دکتر متخصص خودم پرونده باز کنم هم توی بهداشت؟ میگن اگه تو بارداری توی بهداشت پرونده باز کنی بعدا برای واکسن زدن بچه که میبری بهداشت بهتره راحت تره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میخوای زیرنظر متخصص باشی نیاز نیست بری بهداشت. برای واکسن بچه هم مشکلی پیش نمیاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بله عزیزم واجبه باید بری بهداشت واکسن های بچه قد و وزن لازمه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله عزیزم واجبه باید بری بهداشت واکسن های بچه قد و وزن لازمه

اون پرونده مربوط به بچه س، ربطی به تشکیل پرونده بارداری نداره.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه میخوای زیرنظر متخصص باشی نیاز نیست بری بهداشت. برای واکسن بچه هم مشکلی پیش نمیاد

زیر نظر متخصص هستم و پرونده باز میکنم میگم ینی میشه زیر نظر جفتشون باشم؟ تو بهداشت هم پرونده باز کنم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
حتما برو. تحت نظر مراقبین بهداشت هم باشی خوبه. برای واکسن هم ک لازمه

ببخشید بهداشت هم هزینه دریافت میکنه یا رایگانه همه چی؟

اون پرونده مربوط به بچه س، ربطی به تشکیل پرونده بارداری نداره.

ازاول تشکیل بده بعدش رفت سخت میکنن بعضی لج که ازاولش کجا بودی اومدی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زیر نظر متخصص هستم و پرونده باز میکنم میگم ینی میشه زیر نظر جفتشون باشم؟ تو بهداشت هم پرونده باز کنم ...

من پرونده بازکردم بهداشت 0ندباربیشترنرفتم

گفتم بعدبچه سخت، ممکن وقت گیرباشه، الان کارهاش بکنم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

ببین من دیروز رفتم یه پرونده پر کردم بهداشت

اول ۹ماهم خانومه گفت خیلی دیر اومدی منم اعصاب نداشتم گفتم فقط برای واکسن بچم اومدم بعده زایمان پرونده داشته باشم😂من اصلا ماماهارو قبول ندارم دیروزم دیدم بیکارم رفتم یه پرونده باز کردم برو توام به نظرم ولی خیلی به حرفاشون توجه نکن

متخصص زنانت هرچی میگه اون و گوش کن و تحت نظر وداروی اون باش