2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص اهن چی میخوری؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
واقعا؟ مگه بالا باشه بده؟🥺شما چندوقت قرص خوردی؟

اره اگه آهن بالا باشه بده هرنوع ویتامینی 

نوه خاله من ازبس بهش آهن دادن با مولتی ویتامین و اهمیت نمیدادن دور از جون شما سرطان خون گرفت 

واقعا؟ مگه بالا باشه بده؟🥺شما چندوقت قرص خوردی؟

اره، از اونور میوفتی. یه بنده خدایی تو بخش خون میومد، به خدا من فکر کردم مثلا از رنگ پوستش مال مثلا بنگلداش، اینقدر پوستش تیره بود.

تو اتاقمون گفتم، باور کن بنده خدا از شهرستان اومده ، هم اتاقیم گفت نه، دفعه قبلی هم اتاقش بودم، بخاطر بالا رفتن اهنش اینجوری شده، میگفت خواهرش اومد پوستش کاملا معمولی بود

اره اگه آهن بالا باشه بده هرنوع ویتامینی نوه خاله من ازبس بهش آهن دادن با مولتی ویتامین و اهمیت نمید ...

وای خدا، پس منم دیگه نخورم، البته من کمخونی شدید گرفته بودم بخاطر سقط، حتی بهم خون تزریق کردن،

۴۰ روزم قرص آهن خوردم

اره، از اونور میوفتی. یه بنده خدایی تو بخش خون میومد، به خدا من فکر کردم مثلا از رنگ پوستش مال مثلا ...

امان از دست این دکترا، من خودم متوجه شدم که دیگه نباید قرص آهن بخورم، وگرنه دکترم دوز بالا نوشته گفته تا ۳ ماه بخور،

ولی عقل خودم میگف دیگه نباید آهن دوز بالا بخورم

امان از دست این دکترا، من خودم متوجه شدم که دیگه نباید قرص آهن بخورم، وگرنه دکترم دوز بالا نوشته گفت ...

برای منم دو قوطی بود، نصفهای اولی دیگه ول کردم.

منم سه بار سقط داشتم، همینجوری که مشکل خونی دارم، اینام مزید بر علت شدن.

سر دومی تیکه مونده بود تا ۳ ماه کامل خوندیزی داشتم.

خونریزی کامل ها.

هر بار کورتاژ کردن باز کمتر خونریزی بعدش داشتم.

بعد عمل هم کلی بهم خون تزریق میکنن.