2777
2789
عنوان

تهوع حاملگی کی تموم میشه

851 بازدید | 57 پست

سلام خانوما من 12هفتم تموم شد ولی هنوز به شدت تهوع دارم دکترم میگه بخاطر رفلاکس معدته شما کی خوب شدین خیلی کم طاقت شدم 

مامان سه تا قندعسل

دوستم کل 9 ماه حالت تهوع داشت🤕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از هفته چندم شروع میشه؟

بلند پرواز🕊️🌱یک روز میام و میگم بالاخره شد🥹🤍اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

اگر ریفلاکس داری شربت معده بخور. شربت الومنیوم ام جی. بعد غذا دوتا قاشق بخور. اب رو اتیشه

خب رفتم دکتر بهم شربت نداده قرص نولپازا و فاموتیدین داده برا رفلاکس ولی اثر ندارن

مامان سه تا قندعسل

درکت میکنم شدید. 🥹🥹اصولا سه ماه تموم شه قط میشه ۱۱ هفته ام من 

ب ۶ میخورم. خیلیمه بد میشه حالم دمیترون 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

وای من وقتی مریض میشم یا مسموم میشم حالت تهوع ک دارم کلافه میشم با اینکه در حد ی روز شاید باشه شایدم کمتر... هرکاری میکنم گلاب ب روتون فقط بالا نیارم انقد ک از این کار تنفر دارممم

بعد الان ب حاملگی فکر میکنم و....

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂