2777
2789
عنوان

همسایمون برا زیر پله در گذاشته

83 بازدید | 3 پست

ما نزدیک دوساله اینجارو خریدیم ی ساله اومدیم توش 

همسایه طبقه اول صاحب اینجا بوده داده ساختن دو واحد سازنده برداشته دو واحد اینا ک کم اووردن اونم فروختن فقط طبقه اول مونده حتی پارکینگ هم ندارن 

حالا ی قسمتی ک شبیه انبار هستش این خانوم قبل ما در چوبی زده براش اولش ک اوکی بود همه هرچی اضافه داشتیم گذاشتیم داخلش حالا ایشون ک اهل جلسه ایناس هرچی وسایل کهنه و لباس و فرش هرچی هس میاره میزاره اونجا تا بدن ب نیازمندا 

با اینم ک کاری ندارم فعلا 

زیر پله پارکینگ هم ک خالی بود این خانوم پرده زده بود و وسایل گذاشته بود حالا برا اونجا گفته در بسازن 

حالا من حس میکنم ایشون داره همه جارو صاحب میشه در حالی ک انباری نداریم و من واقعا جام کمه بنظرتون باید حرفی بزنم یا نه 

طبقه سوم ک خالیه طبقه چهارم هم مستاجره اگه حرفی بزنم منم فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جلسه بگو برای هر واحد یک قسمت رو انبار کنیم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.