2777
2789
چرا ناراحتی عزیزم؟باور کن مثبتم میشه بغلشم میگیری انقد شلوغی و دردسر میاره برات که حسرت این روزارو م ...

خیلی تنهام

وقتی میبینم همسرم با ذوق بچه دیگرانو بغل میکنه بازی میده یا تو اینستا اکسپلورش فقط بچست هر ماه هم پریود سرو کلش پیدا میشه افسرده شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش بتا بدی مشخصه خیالت راحته 

من داستانم رو بارها گفتم اینجا 

نزدیک موعدم درد شدید پریودی داشتم 

جوری که داشتم میرفتم بیرون نوار بهداشتی میزاشتم 

چون مطمن بودم میشم ولی 10روز گذشت و نیومد هرکی بهم میگفت میگفتم بابا من دارم میشم به اصزار دوستم 3بار بی بی چک زدم ولی منفی بود 

تا اینکه یه شب خونه مادرم بوذم دیدم از  من خونابه میاد مادرم گفت داره پریودت باز میشه ولی 3روز بعدش قطع شد 

مامانم گفت حتما بارداری یا کیست داری بریم دکتر همبن که رفتم و شرح ماجرا رو گفتم دکترم گفت سریع برو اورژانسی بتا بده با جواب بیا اگه مثبت بود که هیچی اگه منفی بود سونو لگن و ‌شکم یابد بدی

من رفتم بتا دادم 2ساعته جواب رو دادن و من حامله بودم اصلا باور نکردم دوباره برگشتم مطب دکتر گفت آره حامله ای برو سونو واژینال 

تو همون ساختمان بود که اونجا دیدم بله 7هفته و 1روز باردارم و قلب هم تشکیل شده 

واقعا شوک بودیم و الانم 38هفته هستم فقطططططط باید اون بالاسری بخواد 

من خیلی دارم این روزا عذاب میکشم خواب ندارم ولی خب دردم هنوز نگرفته بازم میگم این خداست که تعیین میکنه بنده اش چه روزی وارد این دنیا بشه وگرنه تلاش من بی فایده است 

فقط بسپار به خدا 

الهی که به زودی خبر خوش بهم بدی 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
آزمایش بتا بدی مشخصه خیالت راحته من داستانم رو بارها گفتم اینجا نزدیک موعدم درد شدید پریودی داشتم جو ...

سر زایمانت برا تمام کسایی ک نینی میخان دعا کن منم چهار ماهه اقدامم نشده هنوز مشکل تنبلی و کیست دارم

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

آزمایش بتا بدی مشخصه خیالت راحته من داستانم رو بارها گفتم اینجا نزدیک موعدم درد شدید پریودی داشتم جو ...

ممنونم عزیزم الهی نی نیت سلامت به دنیا بیاد و روزهای شاد رو باهم تجربه کنید برای من دعا کنید برای من عروسی نگرفتن  سه ساله ازدواج کردم حتی یه عکس هم نگرفتم عکوی همسرم فوت شد  همسرم با وعده گولم زد الان میگم از عروس شدن هیچی نفهمیدم از نزدیکترین آدمای زندگیم زخم زبون شنیدم حداقل مادر بشم بدونم این ازدواجم یه نتیجه داد

سر زایمانت برا تمام کسایی ک نینی میخان دعا کن منم چهار ماهه اقدامم نشده هنوز مشکل تنبلی و کیست دارم

برای تنبلی فقط باید پیاده روی و اصلاح سبک انجام بدی

شکر و قند رو حذف کن شیرینی جات غیر ضروری کربوهیدرات رو به حداقل برسون  

نه سونو واژینال هم دادم فولیکول های خوبی هم داشتم 

الهی به حق جد پسرم هر خانمی دلش بچه میخواد به زودی زود خبر خوش بهم بده 

شما هم ایشالا به زودی زود باردار میشی فقط بیخیال باش استرس و اضطراب و نگرانی از نشدن خودش کار رو خراب میکنه یه مدت رها کن گلم خودش میاد سمتت

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
ممنونم عزیزم الهی نی نیت سلامت به دنیا بیاد و روزهای شاد رو باهم تجربه کنید برای من دعا کنید برای من ...

عزیزم با این افکار فقط داری به خودت استرس میدی ول کن اینا رو منم عروسی نگرفتم 

تو اوج کرونا بعد از 3سال عقد بی هیچ مراسمی رفتم و خیلی هم خوشحالم 

سالگرد عقدمون لباس عروس پوشیدم رفتیم فیلم و عکس گرفتم 

ایشالا بچه هم میاد عجله نکن 

بیخیال باش یه مدت رها کن ببین چقدر قشنگ خودش میاد سمتت هر چی رو موضوعی اصرار کنی بیشتر ازت دور میشه 

الهی که به زودی خدا یه نی نی میزاره تو دلت