2777
2789

خونریزی قطع میشه ؟ می‌خوام خونریزی قطع بشه 

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر به هم میریزه

جدی؟ پس چجوری قرص میخورم که  خونریزی قطع میشه

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
بله قطع میشه.ولی بسته رو تا اخر ماه ادامه بده.یعنی هر روز بمدت ۲۱ روز یکعدد قرص رو بخور

جدی؟ برای دوستم پرسیدم فردا عمل داره امروز بخوره تا فردا قطع میشه چون برای عمل نباید پریود باشه

جدی؟ برای دوستم پرسیدم فردا عمل داره امروز بخوره تا فردا قطع میشه چون برای عمل نباید پریود باشه

بهش بگو قرص ترنسید بخور.تا فردا حجمش کمتر میشه.

دنبال روشهای هورمونی نباش چون داری میری اتاق عمل.

اگه حوصله داره امروز آب هویج بخوره.در حجم زیاد.۳ تا ۴ لیوان.

خونریزی رو بشدت کم میکنه.

بهش بگو قرص ترنسید بخور.تا فردا حجمش کمتر میشه.دنبال روشهای هورمونی نباش چون داری میری اتاق عمل.

مرسی عزیزم از راهنمایی هاتون❤️

بهش بگو قرص ترنسید بخور.تا فردا حجمش کمتر میشه.دنبال روشهای هورمونی نباش چون داری میری اتاق عمل.

نه بابا

اولا که ترنسیدم کامل قطع نمی کنه

بعدم مگه الکیه بنده خدا هر دارویی قبل عمل بخوره باید به دکتر بگه خدایی نکرده بزنه سکته کنه حین عمل چی

بی خود که نیست برا خودتون دارو تجویز می کنید

با اب هویج جواب میگیره.ما به مادرها بعد زایمان که دچار خونریزی میشدن اب هویج پیشنهاد میدادیم.خیلی عا ...

آره بهش گفتم ممنون گلم