2777
2789
عنوان

درد یطرفه مقعد

442 بازدید | 21 پست

چیکار کنم بیشتر ازیساله این درد ازار دهنده رو دارم

حتی کلونوسکوپی رفتم نرمال بود

هم میسوزه هم درد میکنه از داخل انگار زخمه ولی نه خونی نه یبوستی نه مخاطی

سیتی اسکن لگنم رفتم اونم نرمال بود و ازمایش مدفوعم نرمال

نمیدونم چه مرگمه الان مدتیه قرص اعصابم میخورم ولی تغییری نمیبینم

خیلی ناامید شدم و نمیدونم دیگه چه متخصصی برم 😔

خیلیم پماد و شیاف اوایل استفاده کردم ولی خوب نشدم ولی ظاهرا از نظر فیزیکی سالمه

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
سلام عزیزم از فیزیکی سالمه؟یعنی از درونه؟خب گلم شاید التهاب داره قبلا رابطه مقعدی داشتی یا داری؟

نه رابطه نداشتم اره شایدم التهابه ولی چرا تو کلونوسکوپی مشخص نشده  هر جااام میرم میگن وقتی کلون نرماله هیچی نیس

بله از درون رکتوم درد و حس زخم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چقدر سخت....

ممکنه به غذا یا ادویه ای حساسیت داری ؟

طب سنتی معتبر هم برید ، شاید مزاجت تغییر کرده و باید رعایت غذایی داشته باشی از نظر طب سنتی 

ان شاء الله زودتر خوب میشی 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
منم همینطوره انگار یه زخم کوچیکه هست اما زخم نیست. دردش مثل اینه که نمک با یه چیز اسیدی روی زخم بریز ...

شماهم هرروز  دارید این حس رو؟من تیر پارسال اینجوری شدم فقطم سمت چپم

عه چقدر سخت....ممکنه به غذا یا ادویه ای حساسیت داری ؟طب سنتی معتبر هم برید ، شاید مزاجت تغییر کرده و ...

نمیدونم خسته شدم همش دوس دارم زودتر بمیرم خیلی این درد مزاحم رو مخمه ، دعا کن برام خوب بشم😔 چشم طب سنتی هم میرم

نه رابطه نداشتم اره شایدم التهابه ولی چرا تو کلونوسکوپی مشخص نشده هر جااام میرم میگن وقتی کلون نرما ...

نه گلم پس خبری نیست شاید مدفوع ت سفته و ازار دهنده ست شاسد باورت نشهخ ودمم بعضی موقع ها درد های زشتی میگیرم مثلا حتی وقتی تو دستشویی میشینم موقع مدفوع کردن درد بدی میگیرم یا یک سوزش خاصی ولی خلاصه خبری نیست اینقدر دکترا هم نرو اخه یک چیزی داخل این مشکلت در میارن بعدش بیا و جمعش کن خلاصه که ما داخل اون دوران زندگی نمیکنیم که محصولات ارگانیک بخوریم لاسمت بدن مون کامل باشه هرچی میخوریم شیمیایی ه و تاریخ انقضا داذه حتی همون. اب معدنی 

من گاهی اوقات خوب میشه اما یه وقتایی هم بی دلیل اینطوری میشه تقریبا میشه گفت بیشتر وقتا.یبوست هم ندا ...

منم یبوست ندارم و موقع دفعم دردی حس نمیکنم 

شاید شقاق باشه درونی

شیاف مقعدی باریج اینترنتی بخر استفاده کن

دوست داشتی تحقیق کن امتحان کن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
چشم مرسی امتحان میکنم

امیدوارم خوب خوب بشی

این همه راه رو رفتی اینم امتحان کن شاید دوا شد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون