2777
2789

ولی مامانم اینا نمیزارن زیر ۲۵ منو میدن ب یکی ولی حس اعتماد به مردا تو من مرده حتی ب این فکر کردم ک گرایشم و عوض کنم برم ی شور دیگ نمیتونم اعتماد کنم

شما چجوری با این اوضاع جامعه ازدواج میکنید 

من حوصله مواظبت از شوهر نمیدونم چک و اینا رو هم ندارم زندگی خیلی برام پوچ شده

وای فکر کن 

تو ازدواج کردی 

داری ظرفهارو میشوری 

بعد شوهرت داره به یه زن چت میکنه 

بعد فردا تو داری شام میپزی 

بعد شوهرت با یه زن رفتن پارک 

به حرفهام فکر کن  

(اینجانب یه بدجنس  )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای فکر کن تو ازدواج کردی داری ظرفهارو میشوری بعد شوهرت داره به یه زن چت میکنه بعد فردا تو داری شام ...

من ی جا نمیشم میرم میکشمش بعدشم خودمو میکشم 

من کسی نیستم ک با خیانت کنار بیام 

من میگفتم اعتماد ندارم حتی بیاد خاستگاریمم منو نمیخواد😐میگفتم دروغ میگن ولی یجاهایی عین خر بودم باز اعتماد میکردم

تا نامزد کردم هنوز سر زندگی خودم نرفتم ولی خبری از بی اعتمادی نیست چون نامزدم خیلی خوب با منطقه

مهمم اینه ادم درست سر راهت قرار بگیره

سعی کن ادم کاری و باتلاش انتحاب کنی که برا جم کردن زندگیشون میجنگن

اینجوریام نیس...فقط تو نی نی سایت آمار عجیب خیانت ۹۰درصدی آقایون هس و خانما می گن...وگرنه اینجوری نی ...

فقط تو نی نی سایت ندیدم جامعه رو دیدم مثلا دکترا اکثرا دو تا زن دارن مربی باشگاهم زن دوم یا دکتر خانوادگیمون 

ذهنم خراب شده از بچگی این چیزا رو زیاد خوندم 

کلمه اعتماد در من مرده 

یکی از این زنایی که سرویس جن ۳۰ میدن میگفت 

اگه زن اون نیاز مردش رو خوب تامین کنه 

مرده هیچوقت سمت خیانت نمیره 

میگفت اکثر مردایی که میان پیش ما مشکلشون این بوده یا زنشون فراری بوده از این مسائل یا بی میل بوده یا شوهرش رو پس میزده

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

روزانه صدها مورد تصادف در شهر اتفاق می‌افته میشه از ترس تصاف کسی از خونه بیرون نره ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یکی از این زنایی که سرویس جن ۳۰ میدن میگفت اگه زن اون نیاز مردش رو خوب تامین کنه مرده هیچوقت سمت خیا ...

فک نمیکنم مردا بعد از اینکه زنشون چند تا زایید براشون از ریخت افتادن کلا ب فکر این چیزا میفتن ب نظرم