سلام، میخوام ی سوال بپرسم از همتون اینکه مشکلی که با همسرتون دارین و قبلا با پارتنر و رل و برادر و پدرتون هم داشتین؟ مثلا یکی شوهرش خیانت میکنه میخوام ببینم قبلا هم این مشکل و داشتین با مردهای. اطرافتون یا بهش فکر کردین؟ یا شوهری که معتادِ دست بزن داره فحاشه ووووو بهشون فکر میکردین؟ دیده بودین؟ خودتون آدم این مدلی هستین یا بودین؟ کلا میخوام بدونم توی مشکلات چنددرصد افکارمون دخیلن؟ چند درصد ویژگیها و تجربیات تلخ حل نشده ی گذشتمون؟ چنددرصد به شخصیت وابسته ی خودمون مربوطه؟ کلا میخوام بیام این ور گود و به خودمون نگاه کنم ، البته زن و مرد ندارم من گفتم خانومها چون علاقه ای ب حضور پرنسسعلی های سایت تو تاپیکم ندارم
مثلا خودم دفتر خاطرات زندگیم با نامزد قبلیم و که باز کردم دیدم اااای وای دقیقا همون گلایه هایی ک از همسر فعلیم دارم و از نامزد قبلیم هم داشتم!!! فقط اسمها عوض شده بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه ی جایی خوندم مشکلاتی که از اطرافیان نزدیک باعث ازمون میشه ی بخشی درون خودمونه که کائنات میخواد بهمون نشون بده باید این بخش و اصلاح کنیم، ولی خیلی پیچیده ست جریانش
نمیدونم علت چیه اگه منظورتون اعتیادِ شاید ب خاطر شرایط همچین آدمی اومده و شما هم جواب مثبت دادین ولی تکرار ی مسئله ی آزاردهنده انگاری ی نشونه ست که خودمون باید اون مسیله رو یا درون خودمون یا تو ذهنمون یا از بیرون حل و حذف کنیم
ارررررره دقیقا منظورم همینه، وقتی ی مشکلی برامون پیش میاد فقط توی همون زمان و مکان دنبال مقصر و راه چاره میگردیم اما انگاری خیلیییییی پیچیده تر از این حرفاست، ولی قسمت قشنگش اینه که همه چیزو میتونیم از درون خودمون درست کنیم و به بیرون منتقل کنیم
من ازدواج نکردم همش فکر میکنم شوهرم بیمنطق باشه یا رییس بازی دربیاره برام. یا اذیتم کنه یا بخام تلافی کنم نشه تو دسترس نباشه
مظلومه ک ظالم به وجود میاد خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه. کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید با فیلم دیدن خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست زن باسیاست خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه خود شیرین نیست حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود. کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی راز دل ب هیچکس نگید
ن اعتیاد ن...مثلا پدرم خیلی دنبال این و اون بود دوماد اولمون اینجوری شدداداشام خیلی نفهم و زورگو بود ...
میبینی بعضیا پدراشون همه چی تموم داداشاشون اوکی شوهراشونم عین همچنان از آب درمیان تا حدی به خاطر شرایط خونواده ست اما ب نظر من ی قانونی این وسط وجود داره که آدم اگه پیداش کنه میتونه دنیارو ازاین چرخه ی معیوب نجات بده یکی از بدو تولد با هزارتا مشکل دست و پنجه نرم میکنه و یکی تو پر قو! خب قطعا خدا عادلِ پس چ رازی پشت این داستانه
من ازدواج نکردم همش فکر میکنم شوهرم بیمنطق باشه یا رییس بازی دربیاره برام. یا اذیتم کنه یا بخام تلاف ...
خداروشکر که هنوز وقت داری، لطفا اولین کاری که میکنی این افکارت و پاکسازی کن و ی شوهر عاااالی و ایده آل کنار خودت تصور کن تو لایق بهترین هایی تو رویاپردازیهات دست و دلباز باش و هررررچقدررر ک دوس داری ویژگی خوب ب شوهرت اضافه کن