2777
2789
عنوان

یه کم حرف حق بشنویم

78 بازدید | 4 پست

اینو قبلا نوشته بودم که اعصابم از دست دورویی یکی به هم ریخته بود و کمی که فکر کردم دیدم خودمم ممکنه اینطوری بشم:

اگر احساس می کنی اون آدمی که واقعا هستی،نیستی

اصلا تعجب نکن!

حتی خود من هم همیشه این حس رو دارم

و می دونم که حسم درست میگه

متاسفانه ما آدم ها در مواجهه با بقیه و در جامعه

همیشه بهترین ورژن و شخصیت خودمون رو نمایش می دیم

و هیچوقت خود واقعی مون نیستیم

مثلا ممکنه زیاد مهربون نباشیم

اما وابسته به شرایط خودمون رو آدمی خیلی مهربون و دوست داشتنی نمایش می دیم

در صورتی که واقعا این طوری نیستیم!

همین طوریه که وقتی آدم ها خیلی به هم نزدیک میشن

از دیدن خود واقعی افراد جا می خورن!

در صورتی که جای تعجب و ناباوری نیست

هیچ آدمی دوست نداره از خودش وجهه بدی به جا بذاره

هر آدمی دوست داره جذاب تر و بهتر از اونی که واقعا هست دیده بشه

برای همین چند درجه خودش رو بهتر از چیزی که هست نشون میده

و برای بعضیا حتی خیلی بیشتر

و در این مورد هیچ استثنایی وجود نداره.

هیچ استثنایی

زمین،جهنمی ست مدرن/و هر چراغ،بهانه ای ست روشن/برای میل به قتل جوانه ها...

در بخث فرهنگ سازی باید بگم آشغال نریزید 

چند وقت پیش داشتم از کنار یه ماشین رد میشدم زنه با ا ن همه ست آبمیوه رو خورد آشغالشو از ماشین پرت کرد بیرون افتاد جلو پای من عذر خواهی کردا ولی من اصلا نتونستم جوابشو بدم یعنی اینقدر اعصابم بهم ریخت یه نفر تو این دوره زمونه اینقدر راحت آشغالو پرت میکنه بیرون این نهایت بی فرهنگیه 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در بخث فرهنگ سازی باید بگم آشغال نریزید چند وقت پیش داشتم از کنار یه ماشین رد میشدم زنه با ا ن همه س ...

متاسفانه یه سری چیزها توی ایران هیچوقت تبدیل به فرهنگ نمیشن 

زمین،جهنمی ست مدرن/و هر چراغ،بهانه ای ست روشن/برای میل به قتل جوانه ها...

متاسفانه یه سری چیزها توی ایران هیچوقت تبدیل به فرهنگ نمیشن

وای من خیلی بهم میریزم نمیگم تاحالا آشغال ننداختم یه موقع واقعا چاره نداری سطل دور و برت نیست نمیتونی هم آشغال رو نگه داری مجبوری ولی حدایی یه بچه رو تو پارک دیدم پیش سطل آشغال بود ننداخت توی سطل یعنی تو این عصر تکنولوژی که دست همه گوشی هست این رفتار واقعا زشته

یکی دیگه هم بوسیدن نوزادا وای خواهشا نوزاد رو نبوسییییید

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه