2777
2789

ی نوع پیراشکی اختراع کردم همه عاشقش شدن 

خمیر جادویی درست کن 

مرغ ریش ریش شده با کمی سس هزار جزیره در حد مزه دار شدن بعد یه ادویه خریدم ی پودر قرمز رنگه که تندی کمی داره بوی سوسیس هم میده نمی‌دونم اسمش چیه ازونم میزنم قرمز میشه بعد از خمیر آماده شده اندازه نارنگی برمیدارم پهن میکنم به درازا وسطش می‌ذارم و اینطرف و اونطرفش بهم میارم بعد هم در روغن داغ شده سرخ میکنم 

اگه خمیرت خوب باشه و خوب بیندیش عالی میشه

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی خوشمزه س

عاره مخصوصا با برنج چمپا و ترشی شهرکردی و دوغ محلی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من پیازچه پلو رو شنیدم از اسمش فکر نمیکردم خوب باشه پختم یعنی نگم براتون بوش ساختمونو برداشت خیلی خو ...

چجوریه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چجوریه

باقی مونده قرمه سبزی رو میتونی پیاز سرخ کنی میتونی هم نه بریزی ت. قابلمه آب اضافه کنی بعدم برنج رو بریزی آبش جمع شد بزاری دم 

مثل دمپختک های دیگه 

چجوریه؟

پیازچه رو بشور ریز خرد کن

مرغ رو مکعبی خرد کن با پیاز و سیرو نمک و فلفل و زعفرون دوساعت بذار مزه دار بشه بعد مرغارو با پیازچه تفت بده برنجو ابکش کن از موادت لابه لاش بریز اخرش زعفرون غلیظ و یه تیکه کره بنداز و همه رو هم بزن فقط زعفرون هرچی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه

بجای سینه مرغ اگه از فیله استفاده کنی خیلی بهتر میشه

پیازچه رو بشور ریز خرد کنمرغ رو مکعبی خرد کن با پیاز و سیرو نمک و فلفل و زعفرون دوساعت بذار مزه دار ...

ممنون امتحان میکنم