2777
2789

منم

امشب دلم گرفته

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی ناله کنی وضعیت بدتر میشه چیزای مثبت ببین و مثبت فکر کن بعد یه مدت بهتر شدن وضعیت و میبینی

چیز مثبتی نیست  

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌
منو دیگه خیلییی اذیت کرده 😔ولی امید دارم بهش هنوز

خوبه هنوز امید داری من دیگه قطع امید کردم

چیز مثبتی نیست

همین که الان زنده ای نفس میکشی دست داری که تایپ کنی مثبته واقعا انقدر دنیا رو برای خودتون سخت نکنید روزای بد برای همه هست البته من جایی نیستم که قضاوت کنم ولی از ناله کردن چیزی به دست نمیاد از دستم میره

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

@niniyar_3 سلام وقت بخیر 

این آقا از کاربری علی s1 شروع کرده تا علیs5 و هربار تعلیق شده سریع بعد دوباره اومده 

تو تمام تاپیکای عکس آنلاینه، چند روز پیش به یه کاربر گفت عکست بذار، تا اومدم تگتون کنم پستش حذف کرد و کلی از کاربرا هم شاکی شدن 

تاپیکایی هم که میزنن با چندتا کاربر خانم هست زیادی صمیمی صحبت میکنه، کلا قصدش همینه

❤️دنیام پسرام❤️
@niniyar_3 سلام وقت بخیر این آقا از کاربری علی s1 شروع کرده تا علیs5 و هربار تعلیق شده سریع بعد دوب ...

تهمت نزن نمیبخشمت