2777
2789
عنوان

بعد از طلاق خیلی بده ❓❓کسایی ک جدا شدن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 20 پست
تحمل نکن همین کارو خراب کرده سعی کن تغییر کنی اینجوری اونم تغییر میکنه با طلاق وضعت بهتر نمیشه حس کر ...

اصلا عصبی نیستم اتفاقا انقدر ارومم ک گاهی خود همین شوهرم بهم میگه مگه لالی نه اینکه بگم اصلا عصبی نمیشما نه اتفاقا گاهی زبون درازی میشم ولی گاهی هم مثل الان دو روزه هرچی دلش میخواد میگه و من فقط سکوت میکنم و با بچم سرگرم میکنم خودم و ک جوابش و ندم منم بدی دارم ولی بخاطر اون بد شدم قبلا ی دختر اروم و ساده ای بودم که جز خنده و مهربونیت هیچی بلد نبود اون بدم کرد  ۵ساله دارم تحمل میکنم الان بازم حس می‌کنی عجولم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا عصبی نیستم اتفاقا انقدر ارومم ک گاهی خود همین شوهرم بهم میگه مگه لالی نه اینکه بگم اصلا عصبی نم ...

نه 

ببین باید سیاست داشته باشی و صبور باشی تا این ادم درست بشه 

خانواده اش به مرور کم رنگ میشن 

چند ساله ازدواج کردی 

چند بار کتک خوردی؟ 

چون زدن واقعا بده و نباید کوتاه بیای بعدا روحت اسیب میبینه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه ببین باید سیاست داشته باشی و صبور باشی تا این ادم درست بشه خانواده اش به مرور کم رنگ میشن چند سال ...

4سال و نیم چندبارش و نمی‌دونم ولی زیاد خوردم💔 روحم خیلی آسیب دیده سنم خیلی کمه واسه اینهمه درد یعنی کم رنگ میشن!؟منم ب امید کم رنگ شدن و نبودنشون دارم ادامه میدم ولی تا کی بتونم نمی‌دونم 

4سال و نیم چندبارش و نمی‌دونم ولی زیاد خوردم💔 روحم خیلی آسیب دیده سنم خیلی کمه واسه اینهمه درد یعنی ...

نمیشه طوری رفتار کنی منجر به درگیری فیزیکی نشه 

مثلا یا خیلی صبور باشی 

یا اگه اخلاقش اینه خیلی سفت جلوش وایسی و بزرگا بیان وسط دیگه انجام نده 

میدونم سخته😞

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نمیشه طوری رفتار کنی منجر به درگیری فیزیکی نشه مثلا یا خیلی صبور باشی یا اگه اخلاقش اینه خیلی سفت جل ...

هرکار کردم فایده نداشت پای بزرگا بیاد وسط دیگه طلاق و باید حتما بگیرم پدرم بفهمه میزنم نمیزاره رنگ من و بچه رو ببینه تنها چیزی که دو دلم کرده واسه جدایی بچمه فقط