2777
2789

خیلی اذیت میشیم؟من خانوادم پشتمن حمایتم میکنن این شرایط منه بخونین ببینید شما بودین جدا میشدین؟ ببخشید اگه زیاده

شوهرم خوبی داره بدی هم زیاد داره ولی 

(بدیاش)

دست بزن داره

اصلا دونفره نه مسافرت میریم نه بیرون

خیلی دهن بین خانوادشه 

خانوادش خیلی یادش میدن

در آمدش پس اندازش حقوقش طلاهاش همه چی و از من مخفی می‌کنه و میده دست خانوادش

حتی اگه یک کیلو خیار بخره اول ب اونا خبر میده 

فقط فکر کنم از رابطمون خبر ندارن 

خانوادش تو ظاهر خوبن پشت سر مارن نمیزارن شوهرم هیچی بهم بگه 

قبلا خیلی ابراز علاقه میکرد الان نه 

خونه خانوادم نمیاد زیاد 

خانوادش هرچی درباره بگم باور می‌کنه حتی دروغ

(خوبیاش)

تو خونه هیچی کم نمیزاره از خورد و خوراک و وسیله خونه و...

اگه مریض بشم یا حالم بد باشه اهمیت میده تو این مورد مرد بی‌خیالی نیست 

چیزی بخوام میخره ولی نه هرچیزی 

از لحاظ شارژ و لباس و اینا کلا اوکیه ولی با اینکه پولشو داره طلا واسم نمیخره 

توی رابطه جنسی کم نمیزاره

پدر خیلی خوبیه 

کاریه 

مسافرت با خانواده و اینا بخوام برم خونه پدرم هر موقع و هروقت بخوام کار نداره ک برم 

شما باشین چکار میکنید؟؟؟

می‌دونم خانوادش نباشن میتونم توی دستم بگیرمش ولی اونا اصلا اصلا اصلا نمیزارن و ب شدت ب حرف خانوادشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این تفاسیر از خانواده فاصله بگیره نود درصد حله ولی دست بزن خیلی بده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
غیر از دست بزنش بقیه رو میشه فاکتور گرفت با توجه به اینکه بچه داری

منم موافقم 

اگر میخواست طلاق بگیره خب دهن بینی رو از اول میدونست قبل بچه دیگه 

حالا که بچه داره باید دهن بینی رو کلا بذاره کنار ،چون انگار قبولش کرده که بچه اورده 

ولی دست بزن....

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

انگار شوهر منو میگی

داغونم بخدا قسم نمی‌دونم خانوادش با اینکه انقدر بدجنسن چرا هرروز خوشبخت تر میشن واقعا یعنی خدا نمی‌بینه ؟مادرش انقدر داغ دیده نمی‌دونم چطور از خدا نمیترسه جوون از دست داده نمی‌دونم چطور نمی‌ترسن از خدا واقعا دارن زندگیمو خراب میکنن مثلا نماز میخونن و خدارو قبول دارن ولی خدا چی؟یعنی میشه ی روز بانوان پس بدن بخدا ک خیلی سنم‌کمه واسه اینهمه درد عروس بدی نبودم زن بدی نبودم خواهرشوهر بدی نبودم زن برادر بدی نبودم همه ازم راضین هرجا رفتم و دیدنم فقط تعریفم و میدن همه میگن کاش ی عروس مثل تو داشتیم کاش ی خواهر شوهر مثل تو داشتیم یعنی خدا اینارو میبینه؟دل شکستم و میبینه؟کاش خدا جوابشونو بده ک انقدر اذیتم کردن و دخالت میکنن

با این تفاسیر از خانواده فاصله بگیره نود درصد حله ولی دست بزن خیلی بده

خانوادش نباشن من خوشبختم خیلی دخالت میکنن ولی روز ب روز بیشتر می‌ره سمت خانوادش خیلی سیاست دارن اونا نباشن دست بزنم نداره بخاطر اونا اینطور شده 

منم موافقم اگر میخواست طلاق بگیره خب دهن بینی رو از اول میدونست قبل بچه دیگه حالا که بچه داره باید د ...

میدونستم ولی در این حد نبود بعد از بچه خیلییییییی بیشتر شده بدیاش بعد از بچه صد برابر شده 

بدیاش 

بیخیاله 

بی مسئولیته 

حرفش تو خونه برو نداره 

مخصوصا تو بچه داری گوشیشو میده دست دخترم اصلا نمیگیره دخترم ۳ ساعت توگوشیه هی میگم گوشیتو با اقتدار بگیر الکی فقط سرش داد میزنه 

قدرت تصمیم گیری تو هیچکاری هیچ چیزیو نداره 

حتی واسه دکتر بردن منم باید اول رضایت خوانواده اش رو بگیره 

کلا تو این ده سال دیگه تصمیمایه زندگیمو با خوانواده اش مطرح میکنم تا خودش چون میدونم شوهرم ماسته 

مجبورم رضایت خوانواده اش رو بیشتر جلب کنم تا خودش 

تو رابطه جنسی بسیار سرده 

شبا دیر میاد 

یا خودش تو گوشیه یکسره یا گوشیش دسته دخترمه 

کلا از مسئولیت فرار میکنه فقط فکر ذهنش کارشه نه من اهمیت میده نه به دخترمون 

خوبیاش صداش در نمیاد 

بامن کاری نداره 

تو هیچکاریم هیچ دخالتی نداره 

آرومه 

خییییلی آرومه 

حرف نمیزنه 

کلا آرومه 

منم بخاطر همون بچه تحمل میکنم

تحمل نکن 

همین کارو خراب کرده 

سعی کن تغییر کنی 

اینجوری اونم تغییر میکنه 

با طلاق وضعت بهتر نمیشه 

حس کردم عجول و عصبی هستی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بدیاش بیخیاله بی مسئولیته حرفش تو خونه برو نداره مخصوصا تو بچه داری گوشیشو میده دست دخترم اصلا نمیگی ...

آخ چقدر دلم میگیره ک چرا ما زنا انقدر ضعیفیم چرا اونا باید با ما اینکارو کنن 😭خدایا مارو هم ببین تورو خدا ببین دلم خیلی پره😭

آخ چقدر دلم میگیره ک چرا ما زنا انقدر ضعیفیم چرا اونا باید با ما اینکارو کنن 😭خدایا مارو هم ببین تو ...

بخدا هیچ انگیزه ای واسه زندگی ندارم 😭😭😭من شرایط جدا شدنم ندارم هیچکس پشتم نیست