2777
2789

تا اقرار کنه و از خوشکلیم تعریف کنه همش دستم میندازه...

الان بهش گفتم من خیلی خوشگل بودم که چشمتو گرفتم مگه نه؟

یه جور چشماشو گرد کرد و متعجب گفت کی؟ تو خوشگل بودی؟

بهش گفتم یعنی میخوای بگی نبودم؟

گفت نه اون موقع که اولین بار دیدمت زشت و لاغر و کوچولو بودی ، ولی از وقتی با من ازدواج کردی از بس بهت ساختم رو فرم و خوشگل شدی، از تاثیرات ازدواج با منه الان یکم قیافه گرفتی.

بهش میگم تا دلتم بخواد خوشگلی من زبون زد بوده... از حرص ‌وحسادت میگی. 

میگه آره الکی دلتو خوش کن، اگه من نگرفته بودمت الان رو دست بابات مونده بودی...😐😐😐

یعنی یک بار نشده مثل بچه ی آدم بگه آره تو خوشگلی و نزنه تو برجکم همش دستم میندازه بعد که ناراحت میشم میگه شوخی کردم می‌خوام پر رو نشی ادعات نشه فکر نکنی حالا خیلی تحفه ای...🙄

ببینید چقدر پررو تشریف داره؟😒

شوهر شما هم زورش میاد ازتون تعریف کنه یا شوهر نوبر من فقط اینجوره؟

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

من برعکس میگم چقد زشت شدم

شوهرم دوساعت میره رو منبر ک ن خوشگلی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همیشه میگه از بس مامانت رفت دخیل بست ب امامزاده برای اینکه من بیام دخترشو بگیرم دیگه دلم سوخت براش اومدم گرفتمت🤣🤣🤣 جلو خانوادمم میگه🤣

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
من برعکس میگم چقد زشت شدمشوهرم دوساعت میره رو منبر ک ن خوشگلی

حالا کافیه فقط بهش بگم از فلان قسمت صورتم راضی نیستم و عمل میخوام...

کلی فلسفه می‌بافه که من دلم نمی‌خواد کوچکترین تغییر تو صورتت بدی... همینجور پسندیدمت ، جور دیگه نمیخوام بشی.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

اخه حرف توام جالب نیست جور دیگه بیانش کن. 

من یاد کل کل های خودم با داداشم افتادم هی همدیگگرو اذیت میکنیم... 

بخند بامزه حسابتو میرسه. 

توام بهش بگو خودمونیم ولی باز پادشاهی نشست رو کولت که خدا منو داد بهت هاااا... 

یا بگو چند شب گریه کردی خودتو بستی به ضریح تا خدا منو داد بهت؟ 

فانش کن خخخخ

از اول بدعا دتش کردی

از همون اول بهم میگفت جوجه اردک زشت...🙄

شوهر منم همیشه میگه از بس مامانت رفت دخیل بست ب امامزاده برای اینکه من بیام دخترشو بگیرم دیگه دلم سو ...

وااای اینکه حرف شوهر منو میزنه. البته اون میگه تو خودت رفتی دخیل بستی... منو سحر و جادو کردی... 

یا میگه پیغوم پسغوم فرستادی اگه فلانی نیاد خاستگاریم من خودمو میکشم منم دلم برات سوخت گرفتمت...

حرصمو در میاره بخدا😤😤😤

اخه حرف توام جالب نیست جور دیگه بیانش کن. من یاد کل کل های خودم با داداشم افتادم هی همدیگگرو اذیت می ...

حالا من حقیقتو بهش میگم اون حاشا می‌کنه...

هر چی میگم کی بود صدبار رفت و اومد و هی جواب نه شنید ولی باز اومد خاستگاری تا راضیم کردی اونم با دوز و کلک...

میگه کی من؟ منو میگی؟ حالت خوب نیست قاطی کردی اشتباه گرفتی...🙄🙄🙄

این بابای منه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

😁چ جالب 

من شوهرم گاهی میگه حواست هس گول خوردی زنم شدی 😐دلم براش سوخت  این تاپیک رو دیدم 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

شوخی میکنه عزیزم به دل نگیر❤️

شوهرمن بستگی به مودش داره 

مثلا امشب گفتم دلم میخواد برم لبمو فیلر بزنم گفت نه تو خوشگلیت به نچرال بودنته 

ولی گاهی حسابی ضایعم میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏