2777
2789

امسال بیست سالم میشه

یعنی اخر مهر 

همیشه دوست داستم بیست سالگی تولد بگیرم بازم ندارم .بازم امسالم خراب میشه 

بچها از خودم متنفرم

توروخدا توروخدا یچیزی بگین اروم شم یکم

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا تولدنمیگیری؟

پول ندارم کسیو ندارم 

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
منم همین فکر رو میکردم نشد اما اینقدرا این مسایل مهم نیس که بخوای به مرگ فک کنی سالهای خیلی زیادی مو ...

ینی یروز میرسه منم خوشحال باشم میرسه بخندم 

۲۸ سالمه و حتی یکبار تولد نداشتم 

گاهی حس میکنم یعنی انقدر بی ارزشم که حتی منو لایق یه کیک و تبریک نمیدونن؟ ولی خب کاری نمیشه کرد 

بجاش برای خودم یه هدیه کوچیک و گل میخرم تا کمی دلم خوش بشه

الانم انقدر ناراحت نباش بجاش سال بعد بگیر 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

درکت میکنم حتما برات خیلی سخته قشنگم 🫂

امیدوارم بتونی از پسش بر بیای

نمیدونم چرا نمیتونی تولد بگیری ولی میدونم کل همچی درست میشه 

خودتو اذیت نکن امسال نشد سال بعدااصلا سال بعدش 

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
۲۸ سالمه و حتی یکبار تولد نداشتم گاهی حس میکنم یعنی انقدر بی ارزشم که حتی منو لایق یه کیک و تبریک نم ...

بیست سالگیت چطور گذشت🥺🥺

من تو عمرم هیچوقت از زندگی لذت نبردم

درکت میکنم حتما برات خیلی سخته قشنگم 🫂امیدوارم بتونی از پسش بر بیاینمیدونم چرا نمیتونی تولد بگیری و ...

🥺🥺🥺خدا شاهده دارم گریه میکنم اخه دوست داشتم بیست سالگی بگیرم ایکاش بمیرم قبل تولدم 

حتما میرسه فقط باید امیدو از دست ندی و واقعا تلاش کنی وضع تغییر کنه

🥺🥺🥺🧡