2777
2789
عنوان

کیا داغ دیدن

807 بازدید | 52 پست

من حدود یک ماه پیش برادر 28 سالمو از دست دادم مرگش خیلی ناگهانی بود سر شب همو دیدیم با هم حرف زدیم آخر شب این اتفاق برامون افتاد.سر کار بود از ارتفاع افتاد اون لحظه که خبر دادن خودمو رسوندم بالا سرش توی آمبولانس بود نذاشتن بهش نزدیک بشم فقط دیدم که مظلومانه با لباس کارش توی آمبولانس خوابوندنش.....شبی نشده که بدون گریه و دلتنگی بخوابم باورم نمیشه که نیس همش دنبالش میگردم،من چیز زیادی از اون عالم نمیدونم اگه کسی در مورد برزخ چیزی میدونه بگه بهم،یا اگه داغ دیدین لطفا تجربه تون رو بگید شاید چیزی یاد بگیرم

من اردیبهشت ماه داداشمو از دست دادم 

در ظاهر خوبم و میگم میخندم

ولی وجودم آتیش گرفته 

دارم میمیرم 

صبح تا شب کارم گریست

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندسال پیش برادر جوون از دست دادم ، تا مدتها افسرذگی داشتم ، خنده تو خونمون نبود ، کم کم عادت کردیم ، برای ما جز گذشت زمان چیزی تاثیر نداشت ، روح برادرت در ارامش 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

عموی مادر من چند سال پیش فوت میکنه بعد مادرش خیلی واسش گریه میکنه بعد از چند ماه فرد فوت شده میاد تو خواب یکی از آشنا ها میگه به مادرم بگید اینقد گریه نکنه خیرات ها به دستم رسیده میخام بخورم زمین خیسه نمیتونم بشینم

با اینکه سخته اما شماهم خود دار باش فقط براش خیرات بده. یاسین بخون

وا شما نخون 😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

روحشون شاد عزیزم 

امیدوارم زودتر به ارامش برسی غم سختیه ❤️

رو‌گوگل بزن برنامه های زندگی پس از زندگی رو ببین رو اپارات

خیلی اطلاعاتت قوی تر میشه اگرم برنامه های ایرانی رو‌کمتر قبول داری روی یوتیوب بزن تجربه بعد از مرگ خارجی هاشو ببین 

انشاءالله جاشون خوبه راحتن

هرچقد جوون تر فوت بشه ادم گناهاش کمتره و جای راحتتری‌داره اون دنیا

من برا مادربزرگم یه شب نماز شب خوندم

چند وقت بعدش خوابشو‌ دیدم حالش خیلی خوب بود بغلم کرد خیلی بهم محبت کرد 

تابحال خوابشو ندیده بودم توی این هشت نه سالی ک فوت کرده

بعد باز چند ماه بعد دوباره خوابشو‌دیدم ک رو زمین نشسته بهم میگفت پاهام درد میکنه

حس کردم میخواد بگه براش دوباره نماز بخونم

نماز قران صدقه خیرات اینا خیلی بهشون میرسه شک‌نکن