2777
2789
عنوان

گوش دخترم عفونت داره

67 بازدید | 11 پست

دوهفتست سوراخش کردم، خود خانومه گفت بتامتازون بزنم که عفونت کرد، به توصیه همه تتراسایکلین زدم، اثر نکرد دوشبه عسل و زردچوبه میزنم ، نمیدونم چیگارش کنم دیگه، با این عفونت درد میگیره اینارو دربیارم، طلا بندازم، وای دلم ریشه، کسی تجربه ای داره؟

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون عسل وزرد چوبه خوبه ادامه بده چیه

چیه چیه؟! چند شب بزنم؟ آخه شنیدم شاید به این گوشواره ها داره حساسیت نشون میده

در بیار یه مدت بزار هوا بخوره . بعد که خوب شد گوسوارسو بتداز بعد ابن که این گوشواره رو محکم فشار ندا ...

میترسم بسته بشه سخت تر بشه، نه من فقط چرخوندم، ولی پشتش کثیف شده فک کنم سخت دربیاد

باید از اول طلا مینداختی و هر روزم میچرخوندی

آخه گفت باید دوهفته این میخیا بمونه، هر روز چرب کردم و چرخوندم، تا سه روز با بدبختی اجازه میداد بچرخونم، نمیشد طلا بندازی

آخه گفت باید دوهفته این میخیا بمونه، هر روز چرب کردم و چرخوندم، تا سه روز با بدبختی اجازه میداد بچرخ ...

آره میگن

ولی من خودم بعد این همه سال یه ساعتم بدلی بندازم فوری عفونت میکنه

احتمالا مثل من حساس بوده بدن و پوست دخترتون به بدلی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

میترسم بسته بشه سخت تر بشه، نه من فقط چرخوندم، ولی پشتش کثیف شده فک کنم سخت دربیاد

احتنالا خیلی محکم بستید .

منم این کار رو کرده بودم و گوس دخترم خیلی بد عفونت کرده بود در اوردم و خون امد . و جقدر هم جیغ می زد . نگو ایراد از گوسواره هست . 

پماد زدم و و یه نخ دولا رد کردم و چرب می کردم هر روز تا خوب شد و گوشوارشو انداختم . 

احتنالا خیلی محکم بستید .منم این کار رو کرده بودم و گوس دخترم خیلی بد عفونت کرده بود در اوردم و خون ...

من کاااامل میچرخونم، قشنگ جلو عقب میکنم هیچجاش چسبیده نباشه، کامل سوراخ گوشش رو چرب میکنم، واااای دل ندارم بخواد دردش بگیره با عوض کردن اینا

آره میگنولی من خودم بعد این همه سال یه ساعتم بدلی بندازم فوری عفونت میکنهاحتمالا مثل من حساس بوده بد ...

وای موندم اینارو چجوری دربیارم، پشتش سفت شده