2777
2789
عنوان

خارش

76 بازدید | 11 پست

یمدته کف سرم و بدنم بشدت میخاره همش میرم حموم ولی دائم سرم وپوستم میخاره چیکار کنم خسته شدم 😭

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو سلنیوم سولفات برای خارش سر خیلی خوبه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

شپش نداشته باشی

چجور بفهمم اخه کسیم نیست نگات کنه

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

شامپو سلنیوم سولفات برای خارش سر خیلی خوبه

ریزش میاره ؟

وای منم تازه رفتم شامپو گرفتم برا موهام زدم بهترشدم بعدش قطره زدم زخم شد سرم از بس خاروندم

چی زدی ؟

ریزش میاره ؟

نه 

برای خارش و شوره مناسبه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

با شپش فقط سر می خاره. نمی شه هم شپش سر داشته باشی هم بدن. فرق می کنن.

ساس چی ؟تو موام‌ساس میفته

چی زدی ؟

شامپو کرتوکنازول همچین چیزی رب ساعت زدم اول موهات با شامپو بشور بعد این شامپو بزن ماساژ بده بعداز خشک کردن و شستن قطره بتامتازون حالت لوسیون اونو میزنی با انگشتات ماساژ میدی این شستن نمیخواد بمونه رو سرت ۲ماه کامل استقاده کن شامپو ۳مرتبه در هفته قطره روزی ۱بار

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!