2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست
ببین خوبی کردن خوبه ولی ساده نباش اگر پولداری برو روانشناس

چندبار خواستم برم ولی پسرم کوچولوعه اون یساعت کسی نیس نگهش داره وابسته منه یه جلسه رفتم کل مطبو گذاشت سرش باید یکم بزرگتر بشه بعد برم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بتونم بیخیال شم فقط قشنگ تاصبح میخوام خودخوری کنمخدا رحم کنه فردا تلفوناشونو چرندیاتشون شروع نشه ...

خود آزاری داری شما

اصن کی خانواده شوهرمو ادم حساب میکنه ک بخواد اعصابشک خراب کنه بخاطر اونا

گوشیتم فردا بذار رو حالت پرواز 

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
تلفنی تماس بگیر تا بزرگ شه مغزت پوکیده 😉

راست میگی اصلا حواسم نبود تلفنی صحبت کنم 

اره کوچکترین اتفاق تا ماهها ذهنمو درگیر میکنه 

ممنونم عزیزم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
خود آزاری داری شمااصن کی خانواده شوهرمو ادم حساب میکنه ک بخواد اعصابشک خراب کنه بخاطر اوناگوشیتم فرد ...

بخدا هیچجا بدیشومو نگفتم اینجاهم میگم یجوری دلم نمیاد ازشون خیلی بد بگم بهم تهمت ناموسی زدن حرف از دهنم بردن اوردن اخر اسممو خبرچین گذاشتن و هزار چیز دیگه ولی بازم من میگم رابطه خواهر برادریشون بد نشه من خودم خواهر ندارم نگن حسودیش شد بینمونو بهم زد تا جایی که میتونم میبخشم اینا فکر کردن حق با خودشونه که من میبخشم 

برای کوچیکترین چیز یهو یه جنگی بپا میکنن که اصلا یادت میره داستان چی بوده دعوا سر چیه شده میان در خونت بعد من شروع میکنم به لرزیدن و منو من کردن😐😐😐

بخدا هیچجا بدیشومو نگفتم اینجاهم میگم یجوری دلم نمیاد ازشون خیلی بد بگم بهم تهمت ناموسی زدن حرف از د ...

ولش بابا بندازشون تو سطل زباله چقدر ساده ای تو 

جوری باش ک دیگه نتونن گوز گوز کنن از زندگیت حذفشون کن 

یعنی چی خب من تا بتونم میبخشمشون 

خاهر خودت ظلم پذیری با این کارات و رفتارات 

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
ولش بابا بندازشون تو سطل زباله چقدر ساده ای تو جوری باش ک دیگه نتونن گوز گوز کنن از زندگیت حذفشون کن ...

دقیقااینبارتصمیم گرفتم بیخیال شم و اهمیت ندم برن به جهنم امروز تاحواسم رف سمت حرفاشون گفنم بزار برن گمشن بابا واصلا ذهنمو درگیرشون نکردم واقعا ارزششو ندارن من زیادی گندشون کردم

گناه داشت

اینکه پشت سر من الکی به شوهرم بد میگه و با اینکه من تا کتونی و کوله و لوازم تحریرمدرسه بچشو گرفتم و یه هفته قبلش براش بردم و باز این چرندیاتو به شوهرم گفتو بعد ازون پیش هرکی نشست پشتم چرت گفت دررحدی که خواهرای خودش زدن تو دهنش که جمع کن این رفتاراتو 

دقیقا اونی که گناه داره منم یااون؟😑

الان سر همین انتظارات زیادو حرفای نپختش با۲تااز خواهراش قهره

خواهرش زنگ زده بود از من معذرت خواهی میکرد میگفت اون عقل نداره بچست حالا۸سال از من بزرگتره ها