2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی خیلی بده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 26 پست
میدونست خیلی دوسش دارم میدونست واسه اش میمیرم بخاطرهمین هیچ وقت من ندید اینجوری صدمو گذاشته ام براش ...

بسپارش زمان دوباره عاشق میشی،اینبار ادم درست

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

بخدا خیلی سخته ها وقتی عزیز آدمو ازش میگیرین اول میره توشک بدش میفهمع چی شد الان دقیقا توهمون شوکه ه ...

میدونم عزیزم درکت میکنم شرایطت خیلی سخته 

جدا شدن از کسی ک دوسش داری هیچ فرقی با مردن یه عزیز نداره به همون اندازه دردناکه 

باید از این مرحله عبور کنی و بپذیری ک نیست و راه زندگیتو برای ادمایی که قدرتو بدونن باز کنی 🥹❤️

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نر جماعت همینن هرچی بیشتر دور باشن زندگی مون راحت ترهاسی چند وقت حالت بده عزیزم گریه کن سبک شییکم که ...

میشه اسم آیه رو بگی حالم واقعا بدهس هرکاری بگی کردم هرجوری فکر شو بکنی خود زنی کردم گریه کردم خیلی کم اوردم😭😭😭💔

میدونم عزیزم درکت میکنم شرایطت خیلی سخته جدا شدن از کسی ک دوسش داری هیچ فرقی با مردن یه عزیز نداره ب ...

خدایش خیلی میترسم تو این مرحله گذرگیر بکنم خیلی حالم بده نه با کسی دراین حد صمیمی ام که بتونم درد مو بهش بگم دلداریم بده ارومم بکنه نمیدونی چه وضعی دارم الان درست چشام قرمز قرمز هس تا کسی از خونه می خواد شک بکنه میرم روشویی میشورم یا میگم حساسیت داره یامیگم شامپو رفته کلی بهانه میارم وضعیتم جوری که مامانم میگه بریم چشم پزشک(عینک مطالعه دارم)نگران که شمار چشم بیشتر شه

میشه اسم آیه رو بگی حالم واقعا بدهس هرکاری بگی کردم هرجوری فکر شو بکنی خود زنی کردم گریه کردم خیلی ک ...

ݧٿټث لﮥ اڷذين امٺوﺃ بالقؤل الثابت فى الختاه الڈنيا وڣی الآخزه ويضل الله الطالمين ويفغل لله ما يشاء ( فت مرتبه قرائت كنيد و بر كف دستهاى

تون بدميد و سپس دستهايتان را به صورت و بدن بكشيد عشق و محبت به آن فرد را

فراموش خواهيد نمود معتبره خودم امتحان كردم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
دل شکستن تاوان داره مطمئن باش تاوان دل شکستتو میده

تنها کلمه ای که آرومم میکنه😔بخدا انصاف نیس من تواین حال باشم بسوزم اون هم به کفشش باشه همه چیز خداازش بگذره از خدا نمیگذرم

خدایش خیلی میترسم تو این مرحله گذرگیر بکنم خیلی حالم بده نه با کسی دراین حد صمیمی ام که بتونم درد مو ...

مطمن باش اون ادم‌تاوان کاری ک به ناحق با ت کرده رو پس میده 

منم مثل تو بودم شب تا صبح گریه کردم‌ و غصه خوردم فکر میکردم دنیا داره تموم میشه ولی اینو باید بپذیری که زندگیت گاهی زیرو رو میشه همچی ازهم میپاشع تا جای درست خودش قرار بگیره 

بزودی تو حالت خوب میشه و خیلیم خوشبخت میشی مطمن باش خدا تمام این لحظات رو داره میبینه و خودش کمکت میکنه که حالت خوب بشه 

سعی کن با خدا درد و دل کنی شک نکن که مصلحتی ت این اتفاق بوده 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

تنها کلمه ای که آرومم میکنه😔بخدا انصاف نیس من تواین حال باشم بسوزم اون هم به کفشش باشه همه چیز خداا ...

صبر داشته باش ببین چجوری زمین میخوره …

اسی جونم مرسی که هستی🙏🏻😔💔❤😫

خوب باش❤️😍