2777
2789
عنوان

شده ب روابط گذشتتون برگردین

89 بازدید | 9 پست

بعد از ج دایی طولانی مدت برگردین ب هم .... یا اگه برنگشتین چ مدت بعد وارد رابطه جدید شدین یا اصلا نشدین... تونستین فراموشش کنین؟؟؟چقد این فراموش کردنه زمان برد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسال جدا شدیم بعدم برگشتیم یه سال و نیم هم هست عقدیم

منم پنج ماهه جدا شدم اون دوستم نداشت .... من میدونم این موضوع بهش باور دارم ولی دلمو نمیتونم قانع کنم بعضی روزا بشدت ازش متنفرم بعضی وقتا دلتنگ دلتنگم...بهم پیشنهاد شده ولی اصلا نمیتونم کسیو دوست داشته باشم ...

من بعد یک سال برگشتم البته دیگه حسم مث قبل نبود 

دو سه ماه طول میکشه تا به روزمرگی ات برگردی و بتونی ظاهرتو حداقل خوشحال نگهداری

پنج شش ماهم. که تو دلت عضه داری دیگه بعدهفت هشت ماه عادی میشه هر از گاهی دلتنگ میشی

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

کدومتون کات کردین ؟هیچوقت سعی نکردین زودتر ب هم برگردین؟

از طرفه من بود 

از هم بی خبر هم نبودیم تلفنی فقط حال همو می‌پرسیدیم 

قصد نداشتم برگردم ولی خوب یه سری اتفاقات برام پیش اومد که برگشتیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

من بعد یک سال برگشتم البته دیگه حسم مث قبل نبود دو سه ماه طول میکشه تا به روزمرگی ات برگردی و بتونی ...

کدوم مرحله دیگه دلتنگ نمیشم... دلم میخواد اونروزا بیاد یه آدم پست و بی شرف دلتنگی نداره ولی باز یه جایی یه پست و کلیپ عاشقانه میبینم میگم چی میشد منو دوست داشت...این حسرته منو عذاب میده

کدوم مرحله دیگه دلتنگ نمیشم... دلم میخواد اونروزا بیاد یه آدم پست و بی شرف دلتنگی نداره ولی باز یه ج ...

خب کلیپ عاشقانه ببین نمیگم نبین انقد ببین گریه کن انقد آهنگ گوش بده گریه کن کهبرات عادی میشه هیلی عادی میشه 

حتی اگه برگرده ذوقق نمیکنه

کدوم مرحله دیگه دلتنگ نمیشم... دلم میخواد اونروزا بیاد یه آدم پست و بی شرف دلتنگی نداره ولی باز یه ج ...

ذوق نمیکنی*

خب کلیپ عاشقانه ببین نمیگم نبین انقد ببین گریه کن انقد آهنگ گوش بده گریه کن کهبرات عادی میشه هیلی عا ...

مثلا هنوز منتظرم انگار منتظرم برگرده....خیلی بده هااا طرف منچ نمیخواسته پنج ماهه جداییم همچنان منتظرم بیاد... یبار برااینکه غرور شکستم ترمیم شه بهش گفتم خداروشکر ک رفت چون واقعا ازش بدم اومده ومتنفرم از خودم ک منو بوسیده خیلی چیزا بهش گفتم درحالی ک دلم واقعا براش پرمیزد اونم انگار دست منو خونده باشه گفت منم همینطور در جواب اینکه چندشم میشه بوسیدمت و ادامش نوشت همین الانم حسرت بوسیدنمو داری ن تنها تو بلکه خیلی ها و ...