2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا قرن 21 ایم الان دیگه رباتا دارن همچی و کنترل میکنن بعد هنوز ب کف بینی اعتقاد داری؟

همچی دست خود ادمه اعمال رفتار و تصمیم های ماست ک سرنوشتمون و مشخص میکنه این خرافاتم بریز بره تمرکزت و بزار رو پیشرفت و زندگیت

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
بابا قرن 21 ایم الان دیگه رباتا دارن همچی و کنترل میکنن بعد هنوز ب کف بینی اعتقاد داری؟همچی دست خود ...

اخه خیلی فکرم‌درگیره چند نفر دیدم اینطور حقیقت داشته میخام ببینم کسی هست اینطور بوده و جدانشده

حداقل خیالم یکم راحت شه

وقتی فکر درگیر بشه دیگ نمیگ خرافات 

حس میکنه واقعیه

اخه خیلی فکرم‌درگیره چند نفر دیدم اینطور حقیقت داشته میخام ببینم کسی هست اینطور بوده و جدانشدهحداقل ...

این و بدون از نظر انرژی ب هرچی فکر کنی جذبش میکنی و درنهایتا ب واقعیت تبدیل میشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"