2777
2789

بچه ها توشیمی در رابطه با کاتیون انیون 

من این رابطه رو اصلا نمی‌فهمم 

که کاتیون باشه میشه

بار_p=e

ترو خدا یکی توضیح بده اصلا نمی‌فهمم 😭

فرمول اشتباست.نگا توی هسته تعداد  الکترون با پروتون برابره. وقتی طرف کاتیونه یعنی ازش الکترون کم شده برای اینکه تعداد پروتون رو بدست بیاریم میشه تعداد الکترون به اضافه بار .

فرمول اشتباست.نگا توی هسته تعداد الکترون با پروتون برابره. وقتی طرف کاتیونه یعنی ازش الکترون کم شده ...

خب همینو نمی‌فهمم مگه ازش کم نشده چرا به اضافه بار میشه؟، 😭

بخدا همه با یبار متوجه شدن من مث چی موندم توش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینو نمی‌فهمم مگه ازش کم نشده چرا به اضافه بار میشه؟، 😭بخدا همه با یبار متوجه شدن من مث چی موند ...

داریم میگیم مثلا دوتا از دست داده یعنی الان تعداد الکتروناش از پروتونش کمتر شده مگه نه؟ خب چه اندازه کمتر شده؟به اندازه بار .زیاد عمیق بهش فکر نکن فقط بگو چون کاتیونه ازش کم شده پس  الکترون منهای بار.

ببین بار نشون میده اتم E داده یا گرفته خب؟ 

درواقع p_1=e یعنی اگه شما تعداد p رو با تعداد بار داشته باشی به راحتی میتونی e رو بدست بیاری حالا برعکس هم میشه ها تعداد e رو داشته باشی با بار میتونی از عدد بار رو کم کنی یا اضافه کنی