2777
2789
عنوان

لاغری سریع

44 بازدید | 2 پست

دوستان هرکی تجربه لاغری سریع داره تو یک ماه بنویسه واسم راه حلشو

اگه قرصی مکملی چیزی که واقعا تاثیر داره هم بگید

ضرر و ایناشو میدونم لطفا نگید ضرر داره مرسی😂❤️

عزیزم من با قرص لاغری وزن و سایزمو کم کردم.هم استپ وزنی داشتم هم دیگه ارادمو از دست داده بودم

بحث تبلیغ و اینا نیست اصلا بخدا

من خودم ساکن تهرانم و اون کسی که ازشون گرفتم یه خانم از ترکمن صحرا هستن 

ما چن وقت پیش رفتیم مسافرت اونورا بعد اونجا معرفیشون کردن و رفتیم خریدیم

البته همونجا هم واسه اینکه خیالمون راحت شه اصله

همسرم کد اصالت قرص رو چک کردن و وقتی تایید شد خریدیم.اون خانومه هم فروششون به شرط اصل بودش.

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
عزیزم من با قرص لاغری وزن و سایزمو کم کردم.هم استپ وزنی داشتم هم دیگه ارادمو از دست داده بودمبحث تبل ...

اسمشم الفا اسلیم بود

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.